Kao majka četvero djece, Titina Denis trudi se svake godine za Božić s njima napraviti nešto novo. Lani je tako njihov dom krasio drveni bor, a ovogodišnje božićno drvce zaista je čudesno i posebno - lutka izrađena od borovine.

Galerija Titina Denis iz Slavonije izradila je čudesnu božićnu lutku kao blagdanski ukras za dom - 5 Titina Denis iz Slavonije izradila je čudesnu božićnu lutku kao blagdanski ukras za dom - 6 Titina Denis iz Slavonije izradila je čudesnu božićnu lutku kao blagdanski ukras za dom - 4 +2 Lutki je stavila i mali crveni plašt koji je zapravo podložak za bor

Ideju za takvo malo remek-djelo Titina Denis vidjela je još prije dvije godine na internetu. Ta lutka bila je izrađena od mahovine, ali kako nije uspjela skupiti dovoljno mahovine, ova kreativna mama odlučila ju je složiti od borovine.

Skupila je borove grančice te kupila torzo od lutke i žicu s kojom je napravila oblik raskošne lutkine haljine.

Žicu sam omotala oko struka lutke, povezala i nastavila sa žicom raditi oblik haljine. Nakon toga sam slagala grančice bora od kojih je nastala haljina, opisuje Titina. Haljinu je dekorirala kao i klasično božićno drvce, s crvenim kuglicama i lampicama. Kako bi ukrasila i gornji dio lutke, stavila joj je mali crveni plašt koji je zapravo podložak za bor, a uklopio se baš savršeno.

Kamin je divota! Zakoračite u stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 7 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 3 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 6 +8 Stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend - 5

Orašari i jaslice u kuglici koje izrađuje Viktoria Kajinić, vlasnica obrta Viktoria Dizajn - 13 Baš posebne: Kuglice s orašarom i jaslicama koje bi poželjelo svako božićno drvce

I tako je stvorena čudesna božićna lutka s kojom će obitelji Denis iz Slavonije koja trenutno živi u Njemačkoj, ovaj Božić biti još ljepši i čarobniji.

Titina Denis iz Slavonije izradila je čudesnu božićnu lutku kao blagdanski ukras za dom - 2 Lutki je stavila i mali crveni plašt koji je zapravo podložak za bor (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju