Jeste li čuli za sprejeve za jastuk? Riječ je o proizvodima sastavljenima od prirodnih sastojaka ugodna mirisa koje se raspršuju na površinu jastuka prije spavanja kako bi vam pomogli da se opustite i zaspite.

Među mamama u posljednje je vrijeme osobito popularan sprej za bebe po imenu The Very Hungry Caterpillar (Vrlo gladna gusjenica) koji je dobio ime prema istoimenoj knjizi za djecu Eric Carlea, a koja mališane uljuljkava u san te im pomaže da spavaju mirno tijekom cijele noći.

Trebate samo nanijeti nešto spreja na dječji jastučić prije počinka i pustiti svoju bebu da se smiri. U tome će mu pomoći i nježna kombinacija mirisa sicilijanske lavande, ylang-ylanga, jasmina, jantara i mandarine.

Beba Greške roditelja zbog kojih beba ne može spavati

Sprej britanskog brenda Bloom and Blossom napravljen je od 98 posto prirodnih sastojaka te je pogodan i za korištenje kod novorođenčadi. Nije testiran na životinjama, a prodavao se u internetskoj trgovini Liberty London po cijeni od 94 kune za limenku od 75 mililitara. Nažalost, trenutačno su rasprodane sve zalihe.

Sprej za jastuk The Very Hungry Caterpillar Sprej za jastuk The Very Hungry Caterpillar (Foto: www.libertylondon.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju