Dok se malo-pomalo vraćamo standardnom ritmu života, svjesni smo da će se nadolazeće ljeto u mnogo toga razlikovati od dosadašnjih. Ipak, za neke među nama bit će još posebnije, pri čemu ponajviše mislimo na žene koje su u proteklih par mjeseci čule kako riječi ‘“Čestitam, trudni ste!” bivaju upućene upravo njima.

  Galerija Cutie Cloud Cutie 4u1 krevetić Cutie Cloud +2 Trybike biciklići

Nedavni događaji u određenoj su mjeri promijenili većinu naših navika, što se posebno osjetilo upravo kod trudnica i mladih roditelja, a posebno kad je u pitanju kupovina najbitnijih proizvoda za mališane.

Iskoristite naš ''Tjedan online shoppinga'' i kupone s popustima od 3. do 10 lipnja. Cutie Cloud daruje svim našim čitateljicama 15% popusta uz korištenje kupon-koda ZADOVOLJNA15 na njihovom webshopu.

Naime, iako se generalno radi o proizvodima koje roditelji vole opipati i vidjeti uživo prije nego što se odluče za kupnju, sve je više onih koji se odlučuju za kupnju putem interneta, posebno kada trgovine dječjom opremom pametno odgovore na novonastalu situaciju. Tako su se u zagrebačkoj Cutie Cloud trgovini opremom za mame i bebe dosjetili ponuditi individualne video pozive svim roditeljima koji se odluče na kupnju putem njihovog webshopa, te na taj virtualnu trgovinu maksimalno približiti iskustvu kupnje uživo.

Cutie Cloud Cutie Cloud Foto: PR

Cutie Cloud vode mlade mame, te su svi proizvodi i usluge u skladu s potrebama i željama mladih roditelja, zbog čega im se oni iznova vraćaju svaki put kad njihovi mališani uđu u novu fazu života, mogu pronaći velik izbor proizvoda koji se lako mogu prenamijeniti, ovisno o dobi djeteta i potrebama roditelja.

Cutie 4u1 krevetić Cutie 4u1 krevetić Foto: PR

Sve je počelo s njihovim Cutie 4u1 krevetićem, koji raste s djetetom od rođenja, pa sve do desete godine života, a nadogradilo se s rastućim Trybike biciklićima, Evolu i Nomi hranilicama, Quax prematalicama koje se pretvaraju u korisne police za odlaganje, Baby Monsters kolicima za blizance koja prolaze kroz sva vrata i mogu se koristiti u više različitih kombinacija, CoZee prijenosnom kolijevkom na kotačima, koja može poslužiti i kao njihaljka ili se spojiti s maminim krevetom, kao i s mnogim drugim proizvodima poznatih brendova kao što su iCandy, BeSafe, Maxi Cosi, BabyBjörn, Ergobaby, Medela i drugi.

Trybike biciklići Trybike biciklići Foto: PR

Kako bi mladim roditeljima omogućile da se što lakše upoznaju s čarobnim svijetom svojih proizvoda, mame iz Cutie Cloud trgovine omogućile su 15% popusta na sve proizvode čitateljicama portala Zadovoljna.hr, uz korištenje kupon-koda ZADOVOLJNA15, kojeg samo trebaju upisati u polje za kupon na njihovom webshopu www.cutiecloud.com.

*Kupon-kod se ne može koristiti u kombinaciji s drugim akcijama i popustima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju