U malom samoborskom laboratoriju nastaju dva proizvoda za pranje rublja koje će voljeti vaša odjeća, koža, ali i okoliš. Melli Aromatica EKO deterdžent i omekšivač temeljeni su na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike. Iza njih stoje majka Vesna i kći Ivana, koje su svojim proizvodima već stekle obožavatelje.

Galerija Melli Aromatica EKO deterdžent Melli Aromatica EKO deterdžent i omekšivač temeljeni su na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike Melli Aromatica ima VEGAN certifikat +0 Melli Aromatica EKO deterdžent

Snježnobijeli omekšivač i deterdžent za pranje rublja ekološki su proizvodi koji ne sadrže parabene, sulfate i bojila, temeljeni su na biorazgradivoj recepturi bez mikroplastike, koja predstavlja veliku opasnost za mora i oceane, a ponose se i VEGAN certifikatom, koji garantira da proizvodi ne sadrže sastojke životinjskog podrijetla, kao i da nisu testirani na životinjama. U svome sastavu imaju biljna ulja masline i kokosa, prirodnu sapunsku bazu, limunsku kiselinu i ostale blage sastojke koji u pranju pokazuju zavidnu snagu i djelotvornost.

Da su dobar poslovni duo, Vesna Sirovina i Ivana Grčić shvatile su veoma rano. Ivana je bila prva koja je testirala majčine proizvode, a kasnije je shvatila da je zanima promocija, pa je preuzela vođenje marketinga za Mellli Aromaticu. Proizvodnjom prirodne kozmetike bave se nekoliko godina, a proizvodi za njegu rublja bili su logičan nastavak njihovog sad već bogatog asortimana.

Melli Aromatica ima VEGAN certifikat Melli Aromatica ima VEGAN certifikat Foto: Nova Studio

Osim što je napravljen s posebnom pažnjom prema okolišu, Melli Aromarica EKO deterdžent izdvaja se gustom i kremastom teksturom, pa je prilikom pranja dovoljna mala količina za učinkovito uklanjanje mrlja na odjeći, a sjajnom i čistom ostavlja i perilicu rublja. Pogodan je za ručno i strojno pranje rublja, kao i za pranje na temperaturama od 30 do 90 °C.

Oba proizvoda krasi decentan miris pamuka. Vesna i Ivana su obje ljubiteljice tog mirisa koji ih vraća u bakino dvorište i priziva najljepša sjećanja, pa su to iskustvo željele i za svoje kupce.

Visokokvalitetni i obazrivi prema ljudima i okolišu, Melli Aromatica proizvodi za njegu rublja uklopit će se u svako moderno kućanstvo koje razmišlja o ljepšoj i zdravoj budućnosti. EKO omekšivač i deterdžent sada možete pronaći u INTERSPAR hipermarketima i odabranim SPAR supermarketima diljem Lijepe naše.

Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Oni koji se pokažu doraslima ovom izazovu potpisat će ugovor sa SPAR Hrvatska, ali samo jedan proizvod, onaj najuspješniji u kontekstu proizvoda, ali i razvoja poduzetnika te s najboljim prodajnim rezultatima, postat će Hrvatski hit-proizvod 2021. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i odabranih SPAR trgovina diljem Hrvatske.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju