Sharon Stone počastila se pedikurom i manikurom u kozmetičkom salonu na Beverly Hillsu, a osim fantastične figure 61-godišnje glumice, vrlo uočljive bile su i njezine sandale s trendi potpeticom.

Galerija Sharon Stone nosi potpetice koje izazivaju oprečna mišljenja - 4 Sharon Stone nosi potpetice koje izazivaju oprečna mišljenja - 5 Sharon Stone nosi potpetice koje izazivaju oprečna mišljenja - 7 +5 Sharon Stone nosi udobnu haljinu s geometrijskim uzorkom  

Obla potpetica trend je već nekoliko sezona, nosi se i ovoga proljeća i ljeta, a bira je i slavna glumica Sharon Stone. Za odlazak na tretman u kozmetički salon slavna ljepotica odjenula je udobnu crnu haljinu s bijelim geometrijskim uzorkom bez rukava i duljine do ispod koljena te s diskretnim rasporom sa strane.

Sviđaju li vam se sandale s oblom potpeticom?

glasova:

Haljinu ravnog kroja Sharon je kombinirala uz sandale s crnim i bijelim remenčićima te s oblom potpeticom. Ovakav nesvakidašnji oblik potpetice itekako je uočljiv i trendi, ali nije svima po ukusu, pa dok jedne žene vole sandale ili natikače s oblom potpeticom, druge se ipak drže klasične četvrtaste potpetice.

Sharon Stone Sharon Stone: Hlače koje rijetko kome pristaju savršeno

Sharon Stone na gala večeri - 4 Sharon Stone: Izdanje kojim je diva očitala lekciju upola mlađim kolegicama

Za dame kojima je obla potpetica po ukusu, izdvojili smo nekoliko modela iz trgovina koji će se nositi ove sezone, a ponudu provjerite u fotogaleriji.

Sharon Stone nosi potpetice koje izazivaju oprečna mišljenja - 5 Sharon Stone nosi sandale s oblom potpeticom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju