Gdje god se pojavi, 59-godišnja američka filmska diva Sharon Stone plijeni pažnju, a tako je bilo i na gala večeri organizacije Janie's Fund

Galerija Sharon Stone na gala večeri - 4 Sharon Stone na gala večeri - 5 Sharon Stone na gala večeri - 2 +1 Sharon Stone na gala večeri - 1 Slavna američka glumica Sharon Stone rado se odaziva raznim humanitarnim akcijama, pa je tako sudjelovala i na gala večeri organizacije Janie's Fund na kojoj je prikupljeno 2,4 milijuna dolara za žrtve seksualnog zlostavljanja.

Slavna američka glumica Sharon Stone rado se odaziva raznim humanitarnim akcijama.

Organizacija je osnovana na inicijativu američkog rock-glazbenika Stevena Tylera, a ime je dobila prema pjesmi "Janie's Got A Gun" njegova benda Aerosmith. Taj megahit koji je Tyler napisao s basistom benda Tomom Hamiltonom govori o ozbiljnoj tematici - djevojci koja se osvećuje ocu upravo zbog zlostavljanja.

Sharon je bila jedna od brojnih poznatih osoba koje su na gala večeri sudjelovale u skupljanju novčanih sredstava za organizaciju. Prelijepa 59-godišnja filmska diva bila je odjevena u vrlo jednostavnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od crnog kombinezona i tankog svilenog balonera u istoj boji, uz dodatak štikli ukrašenih šljokicama i pismo-torbe.

Izgledala je apsolutno fantastično i bez „pomoći“ provokativnih odjevnih komada, s umjerenim dekolteom i primjerenim stajlingom. Svojim izdanjem još jednom je i upola mlađim kolegicama pokazala da je moguće prštati senzualnošću, a pritom ne posegnuti za "golim" haljinama u svakoj prilici.
Sharon Stone na gala večeri - 1 Sharon Stone na gala večeri - 1 (Foto: Profimedia/Getty Images)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju