Uz "Dinastiju", osamdesetih smo "opčinjeno" pratili i seriju "Dallas". Sapunica čija je radnja smještena u veličanstvenom Teksasu, doživjela je 14 sezona te se prikazivala od 1978. do 1991. godine.

Galerija Kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije \'Dallas\' - 7 Kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije \'Dallas\' - 6 Kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije \'Dallas\' - 8 +9 U središtu radnje slavne serije 'Dallas' bila je bogata i moćna obitelj Ewing

U središtu radnje slavne serije "Dallas" bila je bogata i moćna obitelj Ewing, vlasnici naftne kompanije Ewing Oil i velikog ranča. Serija se originalno fokusirala na brak Bobbyja Ewinga (Patrick Duffy) i Pamele Barnes (Victoria Principal), čije su obitelji bile zakleti neprijatelji.

Kako je serija odmicala, Bobbyjev stariji brat, pohlepni naftni tajkun J. R. Ewing (Larry Hagman), postao je glavni lik, a njegova spletkarenja i prljavi poslovi postali su zaštitni znak serije. Kada je sapunici došao kraj 3. svibnja 1991. godine, legendarni J. R. bio je jedini lik koji se pojavio u svakoj epizodi, njih 356.

Na 40. obljetnicu od početka prikazivanja "Dallasa", lani u ožujku, glumci Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton i Steve Kanaly ponovno su se okupili na ranču Southfolk obitelji Ewing i prisjetili se nezaboravnih godina koje su proveli u koži slavnih likova koji su većini glumaca iz "Dallasa" i obilježili karijeru.

10 najljepših glumica koje su obilježile nezaboravne osamdesete Melanie Griffith u filmu Zaposlena djevojka Melanie Griffith, Tom Hanks i Bruce Willis Farrah Fawcett +7 Heather Locklear

Kako danas izgledaju junakinje i junaci epske serije 'Sjever i jug' - 1 "Sjever i jug": Kako danas izgledaju junakinje i junaci epske serije?

Roy Dupuis (Michael) i Peta Wilson (Nikita) Nikita i Michael: Kako omiljeni TV par izgleda 18 godina nakon kraja serije?

Ponukani slatkim osjećajem nostalgije, provjerili smo kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije "Dallas", koja je obilježila osamdesete.

Kako danas izgledaju junakinje i junaci nezaboravne serije \'Dallas\' - 11 Steve Kanaly, Charlene Tilton, Linda Gray i Patrick Duffy na okupljanju povodom 40. godina 'Dallasa' lani u ožujku (Foto: Guliver/Cover Images, Profimedia, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju