Ponekad samo jedan mali detalj "običan" odjevni komad može transformirati u upečatljiv modni adut.

Galerija Antonela Čupić Street style izdanje Antonele Čupić Street style izdanje Antonele Čupić +3 Zara, 199 kuna

Dobar primjer za to je suknja influencerice Antonele Čupić čije odjevne kombinacije možete pratiti na njezinom Instagram profilu pod nazivom @nela_choo.

U šetnju parkom Zrinjevac, po mnogima najljepšem dijelu centra Zagreba, ova mlada dama uputila se u odličnoj dnevnoj kombinaciji sastavljenoj od "casual" komada među kojima se najviše istaknula suknja komercijalnog modnog brenda Zara.

Street style izdanje Antonele Čupić Street style izdanje Antonele Čupić (Foto: Slaven Janđel)

Nekada smo proreze na suknjama mogli vidjeti isključivo na stražnjoj strani, ali krojevi ovog odjevnog komada odavno su postali moderniji pa su se prorezi preselili na bočne i prednje strane.

Upravo je ovaj asimetrični prednji izrez ono što ovu naoko običnu "naopaku" suknju od trapera čini efektnom i izdvaja je iz mase sličnih modela.

Zara, 199 kuna Zara, 199 kuna (Foto: Zara)

Antonela ju je kombinirala s prugastom košuljom i bež balonerom, jednim od najpoželjnijih klasika ženskog ormara. Tu su i popularne bijele tenisice, apsolutne vladarice "street style" kombinacija u proljetno-ljetnoj sezoni.

Ponekad casual, uvijek šik, moto je kojim Antonela na Instagramu opisuje svoj stil, a šik dodaci koji su zaokružili njezino izdanje bile su "cat eye" sunčane naočale i mala torbica.

U galeriji pogledajte nekoliko modela suknji s asimetričnim prednjim izrezom koje smo pronašli za vas u ponudi trgovina.

Stradivarius, 199 kuna Stradivarius, 199 kuna (Foto: Stradivarius)

POGLEDAJTE I:

Od 105 do 349 kn: 10 dugih suknji za svadbe, krizme i druge svečane prilike Svečane suknje iz trgovina 2019. - 6 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 8 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 1 +7 Svečane suknje iz trgovina 2019. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju