Posljednjih nekoliko dana budimo se na minusima, ali svaki dan imamo priliku uživati u barem malo sunčevih zraka.

  Galerija Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 4 Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 8 Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 7 +3 Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 6

Uostalom, zima je, a zima znači i niske temperature tako da nema razloga za ne iskoristiti svaki slobodan trenutak za uživanje.

Te slobodne trenutke mnogi  koriste za posjet centru Zagreba u kojem još uvijek tinja blagdanski duh, a šetnja po centru uvijek je dobra prilika i za sjajne modne kombinacije. Jednu takvu kombinaciju pokazala je i mlada Jona Tonković.

Slika nije dostupna Koje su bolje? Lipotice sa splitske špice u "sukobljenim" gležnjačama

Street style ljepotica s Cvjetnog trga Divna "darkerica" s Cvjetnog trga: Četiri "obična" komada dovoljna za dojam od milijun dolara

Za jedan od prvih đireva po Zagrebu u novoj godini odjenula je mini crnu haljinu na volane, crni kaput opuštenog kroja i mnogim damama omiljene čarape s uzorkom točkica koje su uz crveni karirani šal uspješno "razbile" crnilo i razigrale kombinaciju.

Kada je u pitanju obuća, Jona se odlučila za crne čizme do koljena s blok potpeticom. Model od brušene kože jedan je od onih kojem se žene uvijek vraćaju i čija popularnost nikad ne prolazi.

Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 7 Crne čizme do koljena su klasik koji ne izlazi iz mode (Foto: Slaven Janđel)

Ovakav model čizama istovremeno je ugodan i elegantan i nosiv je na sve, od suknji preko haljina do hlača. Ne čudi zato da upravo jedne ovakve čizme mnoge žene imaju u svom ormaru.

Slika nije dostupna Lijepa "klasičarka" iz Zagreba u trapericama od kojih ćemo se oprostiti za koji dan

Mlada Jona svoju je ležernu, ali modernu kombinaciju zaokružila sunčanima naočalama i crnim ruksakom, još jednim komadom koji žene obožavaju zbog njegove praktičnosti.

Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 3 Ruksake žene vole zbog njihove praktičnosti (Foto: Slaven Janđel)

Svojim modnim odabirom potvrdila je po tko zna koji put da je klasika uvijek dobar izbor, kao i da samo jedan ili dva detalja mogu cijelu kombinaciju podignuti na jednu novu razinu.

Jonine odjevne kombinacije i avanture možete pratiti na njezinom Instagram profilu jonajour.

Dama sa zagrebačke špice u čizmama koje ženama nikad neće dosaditi - 8 Crne čizme do koljena ženama su među omiljenim modelima (Foto: Slaven Janđel)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju