Street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode ponekad padnu u drugi plan, a upravo se to dogodilo na zagrebačkoj špici

Galerija Ljepotica sa špice i njezina posebna pratnja Ljepotica sa zagrebačke špice i njezina posebna pratnja Street style brinete s Cvjetnog trga u najlonkama s uzorkom - 1 +6 Street style kombinacije iz Zagreba Ponekad pratnja domaćih ljubiteljica mode u potpunosti zasjeni njihova modna izdanja, a da je uistinu tako, dokazala je jedna dama s uistinu posebnim društvom koje joj je "otelo" pažnju prolaznika.

Lijepa brineta u klasičnoj zimskoj odjevnoj kombinaciji prošetala je zagrebačkom špicom s preslatkim mopsom u rukama. Maleni psić također je bio odjeven u praktičnu zimsku opravicu koja ga je štitila od hladnoće, ali najviše topline sigurno mu je pružio topli zagrljaj ove mlade dame.

Bio je to prizor na koji je teško ostati imun, pa su mnogi na trenutak zastali i okrenuli se za njim, a pogled na divnog psića sigurno im je barem malo popravio užurbani dan pun obveza.
Ljepotica sa zagrebačke špice i njezina posebna pratnja Ljepotica sa zagrebačke špice i njezina posebna pratnja (Foto: Borna FIlic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju