Hit komedija "Dame biraju", u produkciji Udruženja dramskih umjetnika Altteatar iz Sarajeva, ovog ljeta opet igra pred publikom u Opatiji.

Galerija Dame biraju Dame biraju Dame biraju +1 Dame biraju

Zašto je svako izvođenje predstave "Dame biraju" pozdravljeno ovacijama saznajte 28. srpnja na Ljetnoj pozornici Opatija, s početkom u 21:30 sati.

Pritisnuti besposlicom, a samim tim i besparicom, petorica mladića, rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kao striperi u noćnom klubu. Od ideje za striptiz do njene konačne realizacije, predstava nas vodi kroz uzbudljive scene, velik broj prevara i očekivanja, i na koncu donosi izuzetno uzavrelu atmosferu koja nas drži napetima do samog kraja.

Ova predstava nakon šest godina igranja i dalje puni sale do posljednjeg mjesta, a do sada je izvedena u BiH, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji pred više od 120.000 gledatelja.

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Super je stvar to što kako predstava odmiče, tako postaje sve popularnija i traženija. Ljudi se vraćaju po nekoliko puta da je gledaju, što nam je potvrda da radimo dobar posao. Trudimo se da svaki put držimo predstavu svježom i da publika bude prezadovoljna. Da dođu, da se opuste i da izađu s predstave raspoloženi, podijelio je s nama glumac Emir Fejzić.

Predstava koja oduševljava publiku igrala je i na šest festivala te je na svakom odnijela neku nagradu, među njima i Nagradu publike na Festivalu pučkog teatra 2016. te Srebrni zub na Festivalu Zlatni zub 2016. godine u Hrvatskoj.

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Iz Altteatra posebno ističu da im je drago što gdje god igraju predstavu "Dame biraju", bivaju pozvani opet, upravo zbog velikog odobravanja i interesa publike.

U predstavi glume Enes Salković, Adnan Goro, Nancy Abdel Sakhi, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo i Dalibor Brkić.

Vratite se starom normalnom i dođite na Ljetnu pozornicu u Opatiji. Sjedenje je prilagođeno epidemiološkim mjerama, a opuštanje, dobra zabava i smijeh do suza su zagarantirani.

Ulaznice u pretprodaji kupite na www.mojekarte.hr i ovim prodajnim mjestima:

Opatija:
Ljetna pozornica

Rijeka:
Dallas Record - Splitska 2
Foto Revija - Scarpina 1

Matulji:
New Sound d.o.o. - Trg Maršala Tita 2

Dame biraju Dame biraju (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju