Iako je ljeto većini omiljeno godišnje doba, iščekivanje ljetnih radosti i uživancije na plaži mnogim je ženama zapravo i opterećenje. Čim stigne proljeće, već počinjemo razmišljati o tome kako ćemo se za nekoliko mjeseci morati skinuti na plaži.

Galerija Pierce Brosnan Matthew Broderick Gerard Butler +2 Vin Diesel

Planiramo razne dijete kako bismo se do ljeta riješili šlaufića, tražimo kupaće kostime koji će nam pokriti trbuh i radimo sve kako bismo ga sakrili.

U isto vrijeme muškarci se potpuno neopterećeno šeću plažama bez razmišljanja o svojim pivskim trbuščićima. Njima ne treba lekcija o tome koliko je važno voljeti svoje tijelo bez obzira na oblik i veličinu – odavno su je usvojili.

I dok tako sjedimo omotane pareom i pogledom tražimo skrovitije mjesto na plaži na kojem nas nitko neće vidjeti, možda bismo se malo trebale ugledati na muškarce i njihovu nonšalantnost i prestati sa skrivanjem.

Od celulita katkad ne može pobjeći ni kraljica fitnessa Jennifer Lopez 10 fotografija koje pokazuju da se i slavne žene (katkad) muče s narančinom korom

Iskra Lawrence ne srami se svojeg tijela, ni celulita "Imam celulit, pa što?" Poznate žene koje se ne srame pokazati svoje tijelo

Jedna poznata inozemna web-stranica posvećena fitnessu provela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama obaju spolova, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka. Rezultati su pokazali da je trbuščić dio tijela zbog kojeg se žene često osjećaju nesigurno i skrivaju ga, ali muškarci su ga naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu.

Čak su i oni muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je trbuščić seksi i vole ga vidjeti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Među muškarcima kojih ne skrivaju svoje trbuščiće mnogo je poznatih lica, a koji to slavni frajeri ponosno pokazuju škembicu na plaži, provjerite u galeriji.

Gerard Butler Gerard Butler (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju