Osobe koje pokazuju svoje stvarne godine u Hollywoodu iznimno su rijetke. Uz vrhunsku šminku, frizere, dobro osvjetljenje, ali i pomoć estetskih kirurga danas je lakše sakriti datum rođenja nego ikada ranije.

Galerija Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan 2024. godine Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan 2010. godine Jamie Lee Curtis u braku je s Christopherom Guestom od 1984. +3 Jeff Bridges i Susan Geston oženili su se 1977. godine

Glumice nisu jedine koje se potiče da održe svoju mladolikost što je duže moguće s pomoću kojekakvih preparata i metoda – mnogo je i muškaraca ispred te iza kamere koji redovno boje kosu, bradu i obrve kako bi izgledali mlađe.

Ipak, ima i onih koji prkose nametnutim stereotipima ljepote. Hilarie Burton i njezin suprug Jeffrey Dean Morgan, primjerice, jedan su od takvih parova.

Ne samo da su popularni glumci odlučili živjeti podalje od Hollywooda – na ranču u Seattleu, već se i na crvenim tepisima pojavljuju zajedno s ponosom ističući sjedine, kao što je to bio slučaj na nedavnom predstavljanju novih projekata tvrtke AMC Networks u New Yorku.

Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan 2010. godine Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan 2010. godine (Foto: Profimedia)

Sijeda kosa

Glumica koja ima 41 godinu i koja je popularnost stekla u seriji za mlade One Tree Hill činjenicu da je rano posijedila dočekala je s radošću.

Moje junakinje su bile Bea Arthur, Ruth Gordon i Betty White. Htjela sam biti poput ovih glumica, pa je to što sam rano posjedila bilo zapravo olakšanje, priznala je medijima.

Hilarie Burton i Jeffrey Dean Morgan u romantičnoj su vezi već 15 godina i zajedno imaju dvoje djece. Nisu jedini koji su odlučili zaista ostarjeti zajedno.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i otkrijte koji to parovi s ponosom nose svoje godine na crvenom tepihu.

Helen Mirren i Taylor Hackford oženili su se 1997. Helen Mirren i Taylor Hackford oženili su se 1997. (Foto: Profimedia)

20 nespojivih? Ovi slavni parovi sve su nas iznenadili Tom Hiddleston i Taylor Swift Taika Waititi i Rita Ora Harry Styles i Olivia Wilde +10 Chelsea Handler i 50 Cent

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju