Romantičnom gestom nepoznata osoba iskazala je ljubav prema jednoj Ani, a natpis na komadu kartona pričvršćen na semaforu u Zagrebu privukao je pažnju vozača i prolaznika i mnogima uljepšao maglovit zagrebački dan.

Gusta magla spustila se u nedjelju nad Zagreb, no tmuran jesenski dan odmah je postao ljepši kada je na križanju Držićeve i Lastovske ulice na stupu semafora osvanula poruka namijenjena jednoj Ani koja slavi rođendan. Osim rođendanske čestitke, Ani je u poruci iskazana i ljubav.

Pismo Josipa Čizmića kojim najavljuje svoj dolazak i prošnju "Cijenjena gospođice": Pismo koje otkriva kako su mladići prosili žene u Slavoniji prije 93 godine

Vanjina poruka na poštanskom sandučiću koja je raznježila mnoge A ista ima i u Osijeku: Vanjina poruka na poštanskom sandučiću koja je raznježila mnoge

Ana, sretan rođendan! Volim te, kratko, ali slatko napisala je nepoznata osoba na komadu kartona i tako voljenoj Ani dala originalnu rođendansku čestitku. Romantična gesta privukla je pažnju mnogih, a nadamo se da ju je vidjela i Ana kojoj je namijenjena.

Romantična poruka jednoj Ani na semaforu u Zagrebu Romantična poruka jednoj Ani na križanju Držićeve i Lastovske ulice u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju