Povodom današnjeg Dana žena, Argentum je prije svega želio čestitati svim svojim ženama koje kupuju, prate i čitaju o Argentum nakitu, zahvaliti na svakom osmijehu, ideji i trudu koji su inspiracija da se i sam brend neprestano razvija.

Kako je moto ovog hrvatskog brenda nakita Nosi s osmijehom, Argentum se povodom Dana žena odlučio pohvaliti koliko razloga za osmijeh ima svakog dana, i to ne samo 8.3.

Čak 94% djelatnika/ica u Argentumu su žene, 100% regionalnih voditelja/ica su ženskog spola, a toliki je postotak i prodajnih savjetnica. Prosječna dob djelatnika/ica je 34 godine.

PR PR Foto: PR

U Argentumu ističu da su njihove djelatnice, prodajne savjetnice i klijentice te nakit koji svakodnevno nose sve divne i snažne žene – i to su sve razlozi za osmijeh.

Ove godine Međunarodni dan žena u Argentumu su obilježili na način da su svojim djelatnicama darovali poklon bon kako bi si same odabrale nakit koji im se sviđa i tako izmamili osmijeh na lica.

No ovom prilikom nisu izostavili ni svoje djelatnike kojima su također darovali poklon bon kako bi uljepšali ovaj poseban dan svojim dragim ženama.

A što su sve pripremili na Argentum webshopu? Provjerite do 20.3.2024. i razveselite se izvrsnim popustima!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju