Danijela Dvornik trenutno se nalazi u Indiji na odmoru iz snova. Svoje avanture dijeli s pratiteljima na društvenim mrežama, a s posljednjom objavom pokazala je kako nikad nije bolje izgledala

Prošli mjesec Danijela Dvornik napunila je 50 godina te se zaputila na odmor u Indiju, točnije pokrajinu Goa koja je poznata po svojim pješčanim plažama koje oduzimaju dah.

'Danijela Dvornik fotografijom u bikiniju oduševila je svoje pratitelje na društvenim mrežama'

No, ovoga puta je Danijela bila ta koja je svojim pratiteljima na društvenim mrežama Facebook i Instagram oduzela dah fotografijom u bikiniju na plaži i s velikim osmjehom na licu.

Nema šminke, nema razmišljanja, nema opterećenja. Možeš biti kakav god želiš biti, možeš što god hoćeš. I nikome nisi čudan jer uvijek postoje mnogo čudniji od tebe. Sve u svemu uživam. Čak i u kravama na plaži i psima koji se slobodno kupaju i sunčaju. Šaljem vam sunce i toplinu, napisala je Danijela u objavi na Facebooku. Pročitajte i što Danijela Dvornik jede otkako je smršavjela 14 kilograma.

Ispod fotografije našlo se mnoštvo pozitivnih komentara, a neki su Danijelu i nazvali svojom inspiracijom te napisali kako je "lijepe na frižider u velikom formatu".

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju