Danijela Dvornik obožava jednostavna i nosiva street style izdanja koja pružaju maksimalnu udobnost. Pokazala je to nedavno i na svojim društvenim mrežama.

Galerija Danijela Dvornik H&M jakna, 36 eura (prije 44,99 eura) Kombinacije jakne i košulje iz H&M-a +0 H&M jakna

Danijela Dvornik na svojim društvenim mrežama rado dijeli trenutke iz svojeg privatnog života – od vježbačke rutine do načina na koje se opušta. Često zna objaviti i fotografije svojih modnih kombinacija.

Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i jedno vrlo ležerno izdanje koje nudi maksimalnu udobnost.

Na fotografiji pozira u plavim trapericama koje je sparila s jednostavnom pamučnom majicom u boji kave i robusnim gležnjačama ukrašenima s chunky lancem.

Preko ove kombinacije prebacila je popularni karirani shacket – kombinaciju jakne (eng. jacket) i košulje (eng. shirt). Točnije, nosi bijelo plavi model na drukere s džepovima iz H&M-a koji se trenutno nalazi na sniženju od 20 posto te prodaje po cijeni od 36 eura.

Shacket je danas popularan izbor brojnih dama u street style kombinacijama. Prvi modeli, pak, napravljeni su od robusnih materijala još potkraj 19. stoljeća u Francuskoj. Nosili su ih najčešće radnici preko svoje odjeće kao zaštitu od prljanja.

Kombinacije jakne i košulje iz H&M-a Kombinacije jakne i košulje iz H&M-a (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Najpopularnija ljetna obuća koja Danijeli Dvornik savršeno pristaje uz kupaći kostim Danijela Dvornik CCC, japanke, 14,99 eura Deichmann, Skletchers japanke, 44,99 eura +1 Rodea, Ipanema japanke, 15,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju