Japanke su najpopularnija ljetna obuća. Ovaj tip natikača napravljen od gume i s tankim remenčićem između prstiju prvi su izbor brojnih dama za odlazak na plažu.

Galerija Danijela Dvornik CCC, japanke, 14,99 eura Deichmann, Skletchers japanke, 44,99 eura +1 Rodea, Ipanema japanke, 15,99 eura

Japanke se lijepo kombiniraju i u drugim ležernim prilikama ljeti – sjajno će se spariti uz kratke hlače, dugu lepršavu suknju ili haljinu za odlazak na kavu ili u šoping.

Jednostavno se oblače i skidaju, pa ne čudi što se nalaze u brojnim ženskim ormarima. Obožava ih nositi i Danijela Dvornik.

Danijela Dvornik na svojem Instagramu podijelila je pravi ljetni stajling koji je bio zaokružen upravom parom crnih japanki. Najpopularnija ljetna obuća savršeno se uklopila uz crni jednodijelni kupaći kostim i pareo točkastog uzorka.


Poznata Hrvatica ovu je ljetnu modnu priču dopunila jednostavnom pletenom torbom i šeširom, parom sunčanih naočala i s nekoliko decentnih komada nakita.


Uz fotografiju je napisala: Vrime je za poć na drugu kavu, pa u more… opisujući dio svojih rituala na Braču tijekom ljeta. 

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela crnih japanki od 3 do 45 eura po uzoru na Danijelu Dvornik.

 

CCC, japanke, 14,99 eura CCC, japanke, 14,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Cipele Jennifer Lawrence koje se nikada ne viđaju na crvenom tepihu u Cannesu Jennifer Lawrence u japankama na Cannesu - 2 Jennifer Lawrence u japankama na Cannesu - 4 Jennifer Lawrence u japankama na Cannesu - 5 +3 Jennifer Lawrence na premijeri filma Anatomie D'une Chute u Cannesu

I haljina je divna: Ljupka Gojić Mikić u čizmama koje su stvorene za privlačenje pozornosti Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama Ljupka Gojić Mikić u upečatljivim čizmama +1 Uz čizme, lijepa Ljupka je nosila haljinu s cvjetnim uzorkom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju