Danijela Martinović bila je jedna od izvođačica na koncertu Trag u beskraju koji se već tradicionalno održava u čast Oliveru Dragojević u njegovoj rodnoj Veloj Luci. Bila je to još jedna večer za pamćenje prepuna emocija i najljepših Oliverovih pjesama u izvedbi brojnih izvođača.

Galerija Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 6 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 2 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 4 +2 Danijela Martinović na koncertu Trag u beskraju u čast Oliveru Dragojeviću

Danijela Martinović za koncert u čast Oliveru Dragojeviću odabrala je elegantnu bijelu haljinu s potpisom hrvatskog brenda g Blue čija je vlasnica modna dizajnerica Gabrijele Kanižaj.

Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 3 Danijela Martinović u vjenčanici s potpisom dizajnerice Gabrijele Kanižaj (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Brend dizajnira svečane haljine i vjenčanice, a Danijelina haljina zapravo je vjenčanica, iako bez problema može proći i kao večernja haljina, zahvaljujući svom pročišćenom i sofisticiranom dizajnu.

Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 1 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Dugačka toaleta ukrašena je tek detaljem u obliku volana na lijevom ramenu, dok u donjem dijelu ima visoki prorez smješten na sredini. Haljina posebno ističe predio bokova i struk, koji je dodatno naglašen metalnim zlatnim remenom.

Besprijekorno elegantnom stajlingu u bijelom za koncert Trag u beskraju pjevačica je dodala minimalno nakita te je nosila tanke viseće naušnice i prsten.

Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 5 Danijela Martinović na koncertu Trag u beskraju u čast Oliveru Dragojeviću (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Danijela Martinović: Lepršava haljina iz H&M-a koju želimo imati u svom ormaru Danijela Martinović Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M Danijela Martinović odradila je generalnu probu +4 Marko Tolja i Danijela Martinovć

Emina Durić za svoje vjenčanje u Dubrovniku odabrala je vjenčanicu o kojoj će se pričati Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 6 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 1 Mladenka Emina Durić u glamuroznoj vjenčanici - 5 +8 Emina Durić nosi vjenčanicu izraelskog couture brenda Galia Lahav, model Tokyo - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju