Pjevačica Danijela Martinović nedavno je objavila spot za svoju pjesmu "Vjerujem ljudima" u kojem je, između ostalog, oduševila i modnom kombinacijom.

Galerija Danijela Martinović Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice - 4 +3 Izdanje je upotpunila zlatnim nakitom

U spotu nosi odijelo na prugice koje je sada reciklirala za otvorenje jedne trgovine u Omišu.

Radi se o odijelu švedskog brenda H&M koje je sastavljeno od prsluka, sakoa i hlača. Bijelo odijelo s tamnim prugicama napravljeno je od mješavine lana, a izgleda toliko dobro da je jedna od onih opcija u kojoj možete otići na kavu s prijateljicama kao i na svečanije događanje.

Osim toga bijela boja u kombinaciji s prugicama idealna je kombinacija za proljeće s obzirom na to da se radi o jednoj od najpopularnijih boja u toplijem dijelu godine i uzorku koji ide ruku pod ruku s proljećem.

Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Sako predimenzioniranog kroja koji nosi pjevačica ima šiljaste revere, gumbe i ušivene džepove na prednjem dijelu te jastučiće za ramena.

Hlače krasi visoki struk i nabori sprijeda za dodatni volumen. Imaju i široke, ekstra duge nogavice s naborima sprijeda i straga, dok kratko rezani prsluk s gumbima i džepovima na prednjem dijelu može, baš kao i pjevačici, poslužiti kao zamjena za top. 

Danijela Martinović u elegantnoj midi haljini koja osvaja uzorkom, krojem i detaljima Danijela Martinović Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću - 3 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću +2 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću

Cijena sakoa, hlača i prsluka je, 44,99, 39,99 i 24,99 eura.

Izdanje je upotpunila zlatnim nakitom Izdanje je upotpunila zlatnim nakitom (Foto: Milan Sabic/Pixsell)

Pjevačica je izdanje upotpunila zlatnim nakitom, dok je kosu zavezala u niski rep, sa šiškama koje uokviruju lice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju