Danijela Martinović održala je promociju svoje knjige "Tuširanje duše". Izdala je svojevrsnu autobiografiju s elementima duhovnosti koja će bez sumnje oduševiti njezine obožavatelje, ali i sve one koji je žele bolje upoznati unutarnji svijet jedne od najpoznatijih domaćih pjevačica.

Galerija Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović i Josip Pavić +2 Haljina brenda H&M

Na promociji organiziranoj u blizini Zagreba pjevačica je blistala u društvu svojih prijatelja i kolega, a poseban osmijeh na licu izazvao joj je partner Josip Pavić koji je također bio među uzvanicima.

Danijela Martinović i Josip Pavić Danijela Martinović i Josip Pavić (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Lijepa pjevačica naprosto je blistala, a pažnju je plijenila i odličnom odjevnom kombinacijom u kojoj je vladala jedna uistinu divna haljina. Danijela je za ovu prigodu odabrala predimenzioniranu žutu haljinu modnog brenda H&M.

Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović na promociji knjige (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Model midikroja i otvorenih ramena u gornjem dijelu ima voluminozni top, a ukrašen je velikim cvjetnim uzorkom u pomalo retro stilu. Nabori u donjem dijelu haljine još više naglašavaju dojam voluminoznosti i lepršavosti.

Haljina brenda H&M Haljina brenda H&M (Foto: H&M)

Danijela je odabranu haljinu kombinirala sa štiklama u zlatnoj boji i malom ručnom torbicom. Ova kreacija savršena je za neke posebnije ljetne prigode jer je vizualno baš upečatljiva, a bojom i uzorkom savršeno se uklapa u modnu sezonu u kojoj se trenutno nalazimo.

Danijela Martinović na promociji knjige Danijela Martinović na promociji knjige (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Danijela Martinović u odijelu iz H&M-a stvorenom za proljetna druženja Danijela Martinović Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice Danijela Martinović u bijelom odijelu na prugice - 4 +3 Izdanje je upotpunila zlatnim nakitom

Danijela Martinović u elegantnoj midi haljini koja osvaja uzorkom, krojem i detaljima Danijela Martinović Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću - 3 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću +2 Danijela Martinović na promociji knjige o Arsenu Dediću

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju