Danijela Martinović bila je među poznatim damama koje su se okupile na predstavljanju novog redizajna brenda za njegu kose QIQI u salonu Fabula de Forma. Pjevačica je rado isprobala redizajnirane proizvode brenda koji osvaja žene zahvaljujući inovativnim formulama koje ne sadrže štetne i toksične sastojke.

Galerija Danijela Martinović u metalik suknji i gležnjačama - 5 Danijela Martinović u metalik suknji i gležnjačama - 3 Danijela Martinović u metalik suknji i gležnjačama - 2 +6 Danijela Martinović u srebrnoj metalik suknji i bež gležnjačama

Za ovaj beauty event Danijela Martinović odabrala je i sjajnu modnu kombinaciju kojom dominira dugačka srebrna suknja efektnog metalik sjaja. Uz suknju A kroja s naborima pjevačica je nosila elegantni bež sako te ispod njega top iste boje.

Danijela Martinović u metalik suknji i gležnjačama - 1 Danijela Martinović u srebrnoj metalik suknji i bež gležnjačama (Foto: John Pavlish)

Klasični, elegantni sako dao je izvrstan kontrast modernoj metalik suknji koja izgleda kao da je izrađena od sjajnog aluminija. Od obuće odabrala je bež gležnjače s punom petom od brušene kože, a stajlingu je dodala i bijelu torbu talijanskog brenda Coccinelle.

Danijela nosi model na preklop ukrašen ringovima bijele, crne i smeđe boje te velikim slovom C, a zgodna torba ima i dugački ramen za nošenje preko tijela.

Sitne naušnice i decentni make-up savršeno su nadopunili stajling Danijele Martinović za dolazak na event beauty brenda QIQI.

Danijela Martinović u metalik suknji i gležnjačama - 3 Danijela Martinović nosi torbu talijanskog brenda Coccinelle (Foto: John Pavlish)

Metalik suknje i dalje su u trendu, a nekoliko izdvojenih modela iz trgovina pronađite u fotogaleriji na početku.

Mango, 59,99 eura Mango, 59,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Danijela Martinović: Nastup u vjenčanici s detaljem koji posebno ističe struk Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 6 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 2 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 4 +2 Danijela Martinović u bijeloj haljini hrvatskog brenda g Blue - 5

Danijela Martinović: Lepršava haljina iz H&M-a koju želimo imati u svom ormaru Danijela Martinović Danijela Martinović nosi haljinu brenda H&M Danijela Martinović odradila je generalnu probu +4 Marko Tolja i Danijela Martinovć

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju