Božić je vrijeme primanja i davanja, posebno, najljepše vrijeme u godini kada želimo našim najbližima darovati poklone od srca.

Galerija PR PR PR +1 PR  U moru ponude božićnih poklona teško je zadržati individualnost i odabrati onaj koji će biti odraz naših misli, želja i emocija. Kako ostaviti potpis, kako darovati nešto posebno, trajno, uspomenu za cijeli život?

Odgovor je jednostavan-darujte nakit!

PR PR

Već više od pet desetljeća zagrebačka obitelj Prahir kreira nakit kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove čija je najnovija kolekcija „Life is brilliant“ odraz ljubavi prema stvaranju, kreiranju nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Kolekcija prožeta ljubavlju i romantikom, inspirirana elegancijom i glamurom nekih davnih vremena ima u svojoj ponudi osim prstenja i zaručničkog prstenja, lančiće s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim kamenjem. Osim zlatnog nakita u ponudi su i kolekcije tradicionalnog nakita izrađenog od najfinijeg srebra kao i statement nakit čiji moderni izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije. Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru samo su dio kolekcije u ponudi koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili nekom posvetom. Ispišite stihove, imena i riječi, budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite-dobar nakit bezvremenski je klasik.

PR PR

Upoznajte čaroban svijet elegancije i jednostavnosti u Ilici 43 i u Avenue Mallu. Prepustite se nakitu koji će svojom kreativnošću biti odraz vaših emocija i vašeg stila.

www.prahir.com

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju