Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, najzgodniji i najbolje odjeveni frajer na kraljevskom vjenčanju definitivno je bio David Beckham.

Galerija David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 10 David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 9 David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 8 +6 David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja

Bivši nogometaš i suprug dizajnerice Victorije Beckham privlačio je poglede pripadnica ljepšeg spola u elegantnom tamnosivom odijelu koje mu je pristajalo kao saliveno.

David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 2 David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: AFP)

Savršeno krojeno odijelo kombinirao je s bijelom košuljom, svijetlosivim prslukom i kravatom u boji odijela, a mnogi su primijetili i njegove besprijekorno ulaštene cipele. Ovakvo gospodsko izdanje nije moglo proći bez ispeglanog bijelog rupčića u džepu sakoa.

David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja - 9 David Beckham na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja (Foto: AFP)

Prema mišljenju modnih znalaca, David i njegova supruga Victoria koja je vjenčanje stigla u haljini s vlastitim potpisom definitivno su jedan od modno najusklađenijih parova na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle.

Je li David Beckham najzgodniji frajer na kraljevskom vjenčanju?

glasova:


Sve o kraljevskom vjenčanju saznajte na portalu Showbuzz.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju