Uz reprezentativce i izbornika Zlatka Dalića, na ovom Svjetskom nogometnom prvenstvu zvijezde su i djeca nogometaša koja su nakon utakmice bila kao šlag na torti pobjede, slatki i neodoljivi.

Galerija Domagoj Vida nakon utakmica s Engleskom Hrvatski reprezentativci slavili su pobjedu u najslađem društvu Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom +4 Malenom Davidu obradovao se i Luka Modrić Među njima se svojom spontanošću i vrckavošću istaknuo maleni David, trogodišnji sin Domagoja Vide. Njegov znatiželjni pogled nerijetko su uhvatile brojne kamere svjetskih televizijskih kuća, a njegovo trčkaranje bosim nožicama po travnjaku rijetko kome nije izmamilo osmijeh na lice.

Gotovo svaki igrač u reprezentaciji s njim provede trenutak slavlja na terenu, a da on potpuno nenamjerno i nesvjesno postao svojevrsna „maskota“ hrvatske reprezentacije potvrđuju i brojne fotografije i naslovi u medijima od Hrvatske do Argentine.

Osim toga, njegovo ime i simbolički prenosi duh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u nogometu za koju se toliko puta isticalo da se poput Davida bori protiv Golijata. Mala protiv velikih zemalja, ali strastvena i uporna dok ne postigne pobjedu kojoj aplaudiraju i najveći.

Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju