Bend "Teška industrija" proslavio je prvih 50 godina postojanja koncertom koji se u četvrtak navečer održao u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Galerija Davorka Dalić Davorka i Zlatko Dalić Davorka i Zlatko Dalić +1 Davorka i Zlatko Dalić

Iz publike ih je, između ostalih, bodrio i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić koji je na koncert stigao sa suprugom Davorkom Dalić.

Izbornikovu supruga ne viđamo često pa njezina pojavljivanja u javnosti prvlače posebnu pozornost, a zaljubljenice u modu sa zanimanjem prate i njezine modne odabire.

Davorka i Zlatko Dalić Davorka i Zlatko Dalić (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Kombinacijom za koncert Davorka Dalić pokazala je da je ljubiteljica klasike s pomakom. Na koncert je stigla u crnoj bluzi s povišenim ovratnikom i crnim hlačama širokih nogavica. Crno izdanje razbila je svjetlucavom kratkom jaknom od teksturiranog materijala u bež i zlatnoj boji.

Posebnu pažnju su privlačile i njezine cipele.

Davorka Dalić nosila je gležnjače sa zakovicama Davorka Dalić nosila je gležnjače sa zakovicama (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Nosila je crne gležnjače s visokom tankom potpeticom koje su posebnima učinile zlatne zakovice na prednjem dijelu. Zakovice su krasile i njezinu torbicu s metalnim lancem i velikom zlatnom kopčom.

Za popularnost zakovica kao efektnog dodatka velikiim dijelom je zaslužna modna kuća Valentino i njihova kolekcija Rockstud. Linija štikli pod nazivom "Rockstud" lansirana je 2010. godine, a i 14 godina kasnije ima svoje obožavateljice. Sada već ikonska cipela u međuvremenu je dobila razne oblike i razne visine potpetica, a lansirana je i linija torbica. Trendu zakovica priključili su se i brojni drugi proizvođači pa ih je velik broj žena dodao u svoju garderobu.

Nosite li komade ukrašene zakovicama?

glasova:

Ne čudi zato da zakovicama nije odoljela ni Davorka Dalić, a nas zanima posjedujete li i sami neki komad sa zakovicama.

Davorka i Zlatko Dalić Davorka i Zlatko Dalić (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Davorka Dalić: Pet modnih izdanja kojima nas je kupila supruga hrvatskog izbornika Davorka Dalić na proslavi povodom 60 godina Večernjeg lista 2019. godine Davorka i Zlatko Dalić na proslavi povodom 60 godina Večernjeg lista 2019. godine Davorka i Zlatko Dalić na dodjeli Večernjakove ruže u ožujku +4 Davorka i Zlatko Dalić na vjenčanju Katje Bulić, kćeri Mate Bulića, 2018. godine

Sprema za navijanje: Torbica Davorke Dalić koju bi mnoge žene rado imale u ormaru Davorka Dalić Davorka Dalić Davorka Dalić +0 Davorka Dalić na tribinama je nosila hrvatsku zastavu koju je svezala u čvor

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju