Sofisticirani, simplificirani, trendy nakit jednostavnih linija… Sve u jednom? I to je moguće. Rođena je nova zvijezda na hrvatskom nebu nakita jednostavnog imena-De'llure.

Galerija Isabella Rakonić za De'llure - 2 +0 Isabella Rakonić za De'llure - 3

Novi brand koji nam dolazi iz tvornice luksuza Prahir Fine Jewellery, osmišljen je nakon pomnog promatranja i osluškivanja potreba tržišta koje je, kako nam kažu iz Prahira, spremno zaljubiti se De'llure. Kako spojiti chic styling Parižanki, glamuroznost Njujorčanki, energičnost Talijanki i boho chic Španjolki, krije nova hrvatska zvijezda De'llure.

Prva kampanja snimana je s prelijepom Isabellom Rakonić na poznatoj zagrebačkoj lokaciji hotela Le Premier, dok je iza kamere ovaj puta bila talentirana Dora Barker.

Osnovna premisa kolekcije je jednostavnost pri čemu se svi artikli mogu nositi odvojeno ili zajedno stvarajući tako cjelinu koja ostavlja dojam malog umjetničkog djela. Naglasak je stavljen na vječnu zlatnu boju u kombinaciji sa smaragdno zelenim, tirkizno plavim i nježno rozim tonovima koji se međusobno isprepliću stvarajući auru mističnosti i glamura, dok nježne linije daju notu profinjenosti i elegancije.

Ova eklektična kolekcija koje sadrže ogrlice s medaljonima, lančiće u nizovima, viseće naušnice, glomazne narukvice i moderno prstenje jednostavnih linija, izrađena od srebra, čelika i zlata ukrašena kamenjem u boji, uistinu djeluju kao umjetnost prenesena u minijature

Nova vizija nakita De'llure začiniti će svaki styling bez obzira nosite li sportski casual, poslovni ili neku drugu varijantu jer ovaj nakit paše apsolutno na sve.

Dopustite da vas zavede mističan De'llure svijet u Arena Centru.
Instagram: @de.llure
Web: www.dellure.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju