Blagdanska groznica počinje predstojećim adventom. Ako još niste odabrali boje i dekoracije za ovogodišnje drvce vrijeme je da krenete u potragu. Saznajte koje su boje,dekoracije i ukrasi ove godine 'in'


Bili skromni ili skupocjeni blagdanski ukrasi ispunit će svoju svrhu. Prvo će na stolovima osvanuti adventski vjenčić.

Blještavoj ponudi teško će odoljeti i najveći tradicionalisti. Osim klasične crvene i zelene u ponudi su i sve druge boje, jedini imperativ je da se uklapaju u vaš ambijent. A s kojim detaljima nećete pogriješiti doznala je novinarka Provjerenog.

Stoga ako želite da vaš adventski vijenac bude u trendu na njega svakako treba staviti i malo perja, pokoju ptičicu ili leptire. Pa čak i kolačiće, koje ste ispekli za blagdane. Najviše su 'in' medenjaci.

Umjesto zelenog drvca ove godine nudi se i bijelo, crno, ili čak smeđe!


'Bez ukrasa cijena hit smeđeg drvca je 1617 kuna, ali on fantasticno izgleda kad se okiti s detaljima kao sto su smeđe perje, zlatno bakrene kuglice, čak i ljubičaste kuglice', otkrila nam je aranžerka Renata Saletto, dodajući kako tako okićenom drvcu cijena raste i do 6 000 kuna.

Ako želite da vam pak drvce okite profesionalci, ta cifra će jos malo porasti, ali tko broji!

Ipak, na što god da se odlučite tesko da će bilo koja dekoracija dozvati čaroliju, ukoliko blagdane ne obojimo ljubavlju. A takva boja ništa ne košta!

Cijeli prilog pogledajte u emisiji Provjereno, danas u 21: 20 sati na programu Nove TV.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju