Prva dama Amerike otvorila je vrata Bijele kuće i javnosti pokazala njezino blještavo božićno ruho. Tisuće sati 90 volontera bilo je potrebno da najpoznatija američka rezidencija zasja u punom sjaju

Michelle Obama ponosno je pokazala javnosti božićne dekoracije kojima je 90 volontera iz 24 zemlje za 3, 400 radnih sati, centar američke političke moći pretvorilo u zimsku bajku.

Prilikom ukrašavanja bili su korišteni prirodni materijali iz vrta Bijele kuće kao i ornamenti već prije korišteni na božićnim drvcima u Bijeloj kući.

Već tradicionalno američki predsjednik i njegova obitelj za ove blagdane uživaju u torti od marcipana i bijele čokolade koja teži čak 180 kilograma. Ovogodišnji dodatak golemoj slastici su povrtnjak Prve dame te i obiteljski pas Bo.

Glamurozno izdanje Michelle Obame

Američki predsjednik i njegova obitelj za božićne blagdane uživaju u torti od marcipana i bijele čokolade

Glavna božićna jelka visine od 5, 5 metara smještena u Plavoj sobi na sebi ima 650 ukrasa i za okoliš prijateljske LED lampice.

Kako bi tako visoki bor sigurno stajao njegov je vrh zavezan za strop sobe u kojoj se nalazi.

Novi izgled Bijele kuće za Obamu

U sljedećih mjesec dana u Bijeloj kući će se održati čak 28 domjenaka na kojima se očekuje 50,000 ljudi iz cijelog svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju