Šareni darovi ispod jelke su pravi ukras blagdana, bez obzira što se krije u kutijama i paketićima ipak je najvažnija pažnja kojom darove poklanjate dragim osobama. Zato se potrudite oko omota, nabavite ukrasni papir, trake, zvonca i razne ukrase i igrajte se

Odaberite nekoliko ukrasnih papira u različitim bojama. Možete se odlučiti za srebrnu i zlatnu ili crvenu i zelenu kao boje Božića ili jednostavno uzeti što vam se najviše sviđa i kombinirati.

Nakon što ste odbarali papir bacite se u potragu za šarenim ukrasnim trakama ili satenskim vrpcama kojima ćete povezati darove. 

Ne zaboravite na svaki dar staviti oznaku s imenom. Izradite ju od kartona, oblijepite ukrasnim papirom te markerom ili bojom i tankim kistom na nju ispišite ime.


Za ukrašavanje također možete iskoristiti sitne božićne ukrase. Nabavite malena zlatna zvonca, umjetne grančice bora, potražite gumbe koji vam više ne trebaju i njima ukrasite darove za najmilije.


Ne zaboravite na svaki dar staviti oznaku s imenom. Izradite ju od kartona, oblijepite ukrasnim papirom te markerom ili bojom i tankim kistom na nju ispišite ime. Ovaj mali dodatak učinit će dar još osobnijim.

Izradite božićne darove i spasite kućni budžet

Ukoliko ste u ludoj božićnoj kupovini zaboravili na ukrasne papire poslužite se onime što imate kod kuće. Razni ostaci papira i traka, šarene salvete, novinski ili pak papir i malo mašte učinit će vaše darove drugačijim i zanimljivim.

Lijepo umotanim darovima obitelji i prijateljima poželite sretne blagdane!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju