Modni salon u Zagrebu, u Maksimirskoj 112 je preuređen, zabljesnuo je novim sjajem uz ekskluzivne kolekcije namještaja Selva, Rossetto, Astra, asesoare Miniforms, dekor Osborne&Little, Sahco,Zimmer, Rhode, tapete Marburg i tepihe Kinnasand

Raskošan ambijent salona uređen je dekorativnim tkaninama Sahco koje potpisuje dizajner Ulf Mortiz. Rezultat suradnje je raskošan ambient, spoj rafiniranog dizajna i vrhunske tehnologije izrade dekora.

Osigurana je asistencija Meblovih arhitekata, koji će izraditi projekt uređenja interijera, kompjutersku simulaciju prostora, sugerirati odabir boja i materijala, uvijek poštujući specifične potrebe i životni stil klijenta.

U Meblu je usluga cjelovita, izbor namještaja i dekora prelazi granicu mašte, imamo sve što je potrebno da vaš stan pretvorimo u dom.

Odvojeni dio je posvećen zdravom spavanju. Jogi centar je opremljen najnovijim madracima, posteljama, anatomskim jastucima i podnicama. Moguće je isprobati različite vrste madraca, od pjene, lateksa ili s oprugama te izabrati onaj koji čvrstoćom i sastavom odgovara upravo vama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju