'Da žim vani, mogla bih imati autorska prava na plavu boju, kaže poznata glumica Veronika Durbešić. Na njezina je vrata pokucao Jura Gašparac kojemu je slavna Veronika pokazala svoje intimno carstvo dragih uspomena

Bez obzira je li riječ o toaletnom stoliću, secesijskom krevetu ili mnogobrojnim detaljima, jasno je kako je poznata zagrebačka glumica Veronika Durbešić obožava plavu boju.

To je jedna posebno svježa, nježna i istovremeno uočljiva nijansa plave za koju glumica tvrdi kako barem za nju ima ljekovita svojstva.

- Ove zavjese također imaju tu posebnu nijansu plave i njih sam pronašla u Parizu, priča Veronika koja Juri pokazuje neke drage uspomene.

Fotografije s putovanja u Disneylandu gdje je boravila s Tomom Durbešićem, sliku Mona Lise na kojoj se zapravo nalazi Veronika i koju je snimio Saša Novković.

- Da, to je fotografija koju je snimio Saša Novković, uopće nije obrađena i zapravo sam samo obrijala obrve, priča Veronika.

Njezin je dom općenito pun uspomena s putovanja, dragih predmeta koje su u obitelji Durbešić već generacijama ili poklona poput vrtuljka koje je poklonila Tomu.

- Vrtuljak je neobičan, lijep, pomalo kitnjast, no čim sam u njegovoj blizini, odmah se bolje osjećam, kaže ova emotivna glumica koja priču o svom domu i životu završava riječima: Kazalište i život? U čemu je razlika?

Više na stranicama inMagazina

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju