Depilacija crnim voskom novi je popularni trend koji u kozmetičkim salonima traži sve veći broj žena kako bi se riješile neželjenih dlačica. To i ne čudi jer ovaj vosak ima brojne prednosti.

 

Uklanjanje dlačica crnim voskom sve je traženije i u Hrvatskoj, a riječ je o bezbolnoj metodi depilacije s kojom se uklanjaju i najsitnije dlačice na tijelu.

Ovisno o tipu kože i dlačica, crni vosak uklanja čak i dlačice od 2 milimetra, što je vrlo velika prednost kako bi žene po ljeti mogle nesmetano uživati u laganoj odjeći i odlasku na more. Također, nema iritacije kože, pogotovo kod depilacije bikini zone, pazuha i lica gdje je koža najosjetljivija, objašnjava Ivana Kralj, vlasnica salona ljepote Naš san.

Depilacija crnim voskom novi je popularni trend koji u kozmetičkim salonima traži sve veći broj žena. To i ne čudi jer ovaj vosak ima brojne prednosti

Crni vosak rastapa se pri niskim temperaturama i nanosi u tankim slojevima, uklanja najsitnije dlačice i s teško dostupnih mjesta bez ponavljanja što uvelike ubrzava sam proces depilacije uz minimalnu bol.

Nakon depilacije nema tragova ljepljivosti ili voska na koži, štoviše tijekom depilacije dolazi do dubokog pilinga i obnove kože zbog prirodnog sastava crnog voska. U crnom vosku nalazi se savršena kombinacija prirodnih sastojaka koji hrane i hidratiziraju kožu. Riječ je o posebnoj mješavini obogaćenoj pčelinjim voskom, shea maslacem i arganovim uljem, otkriva Ivana Kralj.

Nakon depilacije crnim voskom rezultat je glatka, mekana i lijepa koža bez crvenila i točkica koji može potrajati i do četiri tjedna. Kada i krenu ponovno rasti, dlačice će biti rjeđe, tanje i slabije. Ivana ističe kako su dosadašnje reakcije žena na depilaciju crnim voskom vrlo pozitivne.

Bikini zona Za tip-top bikini-zonu: 10 zapovijedi uklanjanja dlačica brijanjem ili voskom

Slika nije dostupna Glavni razlog zbog kojeg žene depiliraju bikini-zonu  

Žene napokon uživaju u depilaciji jer se s nama uz depilaciju crnim voskom smiju i opuste kao i da ne osjećaju tu minimalnu bol. Oduševljene su što nema urastanja dlačica, ni izbijanja dlačica već nakon nekoliko dana, kaže vlasnica salona ljepote Naš san u kojem izuzetno paze i na higijenu pa je i postupak depilacije crnim voskom vrlo higijenski te se radi u rukavicama, a drvene špatule mijenjaju se tijekom svakog nanosa voska.

Cijene depilacije crnim voskom kreću se od 50 do 150 kuna, ovisno o dijelu tijela s kojeg se uklanjaju dlačice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju