Na crvenim tepisima i glamuroznim događanjima navikli smo gledati besprijekorno dotjerane dame, sređene od glave do pete i – depilirane. Međutim, ponekad se neke slavne ljepotice malo opuste i zaborave na britvicu

Kada se glumica Jemima Kirke prošle godine pojavila svečanoj večeri Vijeća američkih modnih dizajnera neobrijanih pazuha, mnogi su zbog toga negodovali.

Zvijezda serije 'Girls' i majka dvoje djece pozirala je okupljenim fotografima u sasvim prirodnom izdanju.

Zvijezda serije 'Girls' i majka dvoje djece pozirala je okupljenim fotografima u izdanju u kakvom uistinu rijetko viđamo slavne dame, ali nije se zamarala kritikama koje su stigle na njezin račun. Smatra kako ima pravo sama određivati što će raditi sa svojim tijelom i ponosna je na odluku da se ne obazire na dlačice.

Volim svoj novi look. Prestala sam s depilacijom nakon što je to napravila moja sestra. Shvatila sam da i ja to želim. Već godinu dana se ne brijem i super mi je, izjavila je nakon svega 30-godišnja Jemima.

U galeriji pogledajte još slavnih žena koje su prkosile nametnutim pravilima ljepote i (ne)namjerno zaboravile na britvicu prije odlaska na glamzurozna događanja.

Biste li vi mogli izaći van u ovakvom ‘prirodnom’ izdanju?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju