Bijele vjenčanice tradicija su za koju se odlučuje većina mladenki, no jednako čarobne mogu biti i vjenčanice u nekim drugim, neklasičnim bojama.

Galerija Haljine za mladenke koje se ne žele udati u bijeloj vjenčanici - 8 Haljine za mladenke koje se ne žele udati u bijeloj vjenčanici - 4 Haljine za mladenke koje se ne žele udati u bijeloj vjenčanici - 5 +7 Asos, haljina Goddiva, 711 kn

Uz bijelu, najpopularnije su vjenčanice boje bjelokosti, pijeska i sličnih neutralnih najsvjetlijih nijansi koje uvijek izgledaju otmjeno, ženstveno i profinjeno.

Mladenke koje se žele malo maknuti od tradicije i klasike mogu izabrati haljinu u nekoj drugoj neklasičnoj boji. Divno će izgledati vjenčanica u najnježnijoj nijansi ljubičaste ili plave ili ona ukrašena cvjetnim aplikacijama u blagoj ružičastoj nijansi.

Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 7 Kako izgleda savršena vjenčanica po izboru muškaraca?

Možda vaš izbor za dan vjenčanja bude baš predivna haljina u divnoj sivkasto ljubičastoj nijansi ili senzualan model u boji kože.

Haljine za mladenke koje se ne žele udati u bijeloj vjenčanici - 3 Asos, haljina Goddiva, 711 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju