Kada bira vjenčanicu, mladenka prvenstveno gleda na to da izabere haljinu koja se njoj sviđa. No, svaka mladenka želi da se vjenčanica, na kraju krajeva, sviđa i njenom izabraniku.

Galerija Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 7 Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 3 Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 2 +3 Model Hart brenda Grace Loves Lace savršena je vjenčanicu po izboru muškaraca  

Imajući to na umu, australski brend vjenčanica Grace Loves Lace proveo je istraživanje i otkrio kako izgleda savršena vjenčanica po izboru muškaraca. Partneri su najčešće isticali kako žele da haljina bude jednostavna te da ima siluetu koja ističe mladenkine obline, naročito grudi i stražnjicu.

Savršena vjenčanica po izboru muškaraca je jednostavna, elegantna haljina izrađena od bijele čipke

Kod biranja vjenčanice mladenke uvijek uzimaju u obzir i to u čemu bi ih njihov partner volio vidjeti dok hodaju prema oltaru, kaže Megan Ziems, osnivačica i kreativna direktorica brenda Grace Loves Lace. Tijekom 12 mjeseci brend Grace Loves Lace pitao je buduće mladoženje u kakvoj bi vjenčanici željeli vidjeti svoju dragu. Skupivši sve podatke brend je dizajnirao model vjenčanice nazvan Hart, skrojen po mjeri muškaraca koji su sudjelovali u anketi.

Savršena vjenčanica po izboru muškaraca je jednostavna, elegantna haljina izrađena od bijele čipke i krojena s klasičnim gornjim dijelom koji prianja uz tijelo dok se donji dio lagano širi od predjela bedara. Uz to, muškarci savršenu vjenčanicu zamišljaju udobnom te takvom da je odobrava i njihova majka, odnosno mladenkina buduća svekrva.

Svaka mladenka pažljivo će izabrati svoju savršenu vjenčanicu Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela

Vjenčanica brenda Grace Loves Lace Odvažnije od golih leđa: Trend u svijetu vjenčanica koji će vladati 2019. godinom

Klasična, ženstvena i zadivljujuća. Hart je haljina zbog koje će vam srce brže zakucati. Njezin kroj radi savršenu siluetu koja se u donjem dijelu širi u sirena kroj. Dizajnirana je za mladenke koje žele šik i jednostavnu haljinu u kojoj mogu plesati cijelu noć.

Ručno šivana od moderne rastezljive čipke cvjetnog uzorka, luksuzna i mekana tkanina boje bjelokosti ima divan sedefasti uzorak koji 'oživljava' kad se mladenka kreće. Izrađena s jednostavnim tankim naramenicama, ova bezvremenska haljina stvorena je za ženu koja je divlja u srcu, opisuju na stranici brenda Grace Loves Lace vjenčanicu Hart čija cijena varira između 1270 i 1480 eura (9525 i 11.100 kuna).

Savršena vjenčanica po izboru muškaraca - 4 Model Hart brenda Grace Loves Lace savršena je vjenčanicu po izboru muškaraca (Foto: graceloveslace.com.au)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju