Iako omiljene, sa sigurnim mjestom u ormaru, traperice skinny kroja u posljednjih godinu dana bile su nošene manje nego ikad prije. Razlog naravno leži u činjenici da se naš život zbog pandemije koronavirusa u potpunosti promijenio, a udobnost je postala najbitnija stavka prilikom odijevanja.

Tako su i skinny modeli stavljeni po strani, a pored trenirki i tajica, redovito mjesto u svakodnevnim kombinacijama dobili su udobniji modeli hlača.

Za dane u kojima žele nositi nešto malo ozbiljnije žene su se okrenule drugim popularnim modelima traperica, među kojima su definitivno i mom jeans.

Slika nije dostupna "Ovo mi je trebalo": Video zbog kojeg ćete etikete na hlačama gledati drugačijim očima

Slika nije dostupna Od 75 do 140 kuna: 12 modela crnih hlača na sniženju nosivih tijekom cijele godine

Ove traperice definiraju struk, a istovremeno se ne pripijaju uz tijelo, ali nisu ni previše vrećaste. Što bi se reklo - taman su.

Ovaj model traperica bio je popularan 80-ih godina prošlog stoljeća, onda su pale u zaborav, a posljednjih nekoliko godina doživjele su pravi procvat.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Vrećaste hlače koje tako dobro ističu i oblikuju struk

Nose ih žene s djecom i bez njih, žene svih tipova tijela, obožavaju ih slavne ljepotice...

Moguće ih je kombinirati na razne načine pa jednako sjajno izgledaju uz pletivo i pripijene bodije, kao i na tenisice i cipele na petu.

S obzirom na to da je već nekoliko sezona ovaj model jako popularan, nije problem pronaći ih na policama trgovina. Izbor je uistinu širok, a dio ponude izdvojili su u našoj galeriji. Možda je u njoj i model iz kojeg se nećete skidati cijelo proljeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju