Lako je moguće da vam se nekad dogodilo da ste u trgovini uzeli hlače u svojoj veličini, a onda se u kabini neugodno iznenadili kad ste shvatili da ih ne možete zakopčati, ali ni blizu.

Moguće je i da ste nakon toga otišli doma uvjereni da ste se udebljali, a onda kod kuće shvatili da vaga stoji na mjestu i da i dalje možete stati u hlače te iste veličine koju ste probali, od istog proizvođača.

Da su ovakve situacije itekako moguće dokazala je i jedna korisnica Tik toka koja je odlučila isprobati niz hlača iste veličine, iz različitih trgovina.

U videozapisu objavljenom na popularnom servisu za dijeljenje videa, korisnica Sophie Shakeshaft isprobavala je hlače u svojoj veličini 12 (EU 40). Pokazalo se da joj, unatoč činjenici da su označene istim brojem, sve hlače ne pristaju. Neke su joj bile taman, neke velike, a neke nije mogla zakopčati.

Elizabeth Taylor 12 legendarnih diva koje dokazuju da kupaći kostimi vole obline

Slika nije dostupna To je to! Najbolja verzija rečenice koja vam može promijeniti život

Primijetite da moje tijelo nije mijenjalo veličinu tijekom snimanja videa. Ne cijenite se prema veličini svoje odjeće. Volite kožu u kojoj se nalazite, poručila je djevojka u videu uz zaključak da veličina odjeće ne postoji nego da je trgovine izmišljaju.

Ovaj video mnoge su djevojke i žene jedva dočekale. Zahvalile su Sophie na ohrabrujućoj poruci, pogotovo jer se mnoge od njih ne osjećaju dovoljno samouvjereno kada je u pitanju njihovo tijelo.

Trebao mi je ovaj video. Počet ću kupovati odjeću koja mi najbolje pristaje. Inače sam znala biti paranoična kad ne bih stala u moju uobičajenu veličinu, napisala je jedna korisnica Tik toka.

Slika nije dostupna Može se: Pet dokaza da vježbanje vodi do većeg samopouzdanja

Žena 10 objašnjenja koja nikome ne dugujete

Zbog ovog se osjećam puno bolje, hvala ti za ovo, još je jedan komentar.

Puno vam hvala za ovo. Iskreno, čak sam malo i zasuzila jer osjećam se kao da se osuđujem zbog onoga što je na etiketi, stoji u trećoj pohvali.

Odgovarajući na komentare i sama Sophie napisala je da trenutak u kojem osoba ne stane u veličinu hlača koju misli da nosi može biti obeshrabrujući.

Sjetite se kad kupujete da to nije vaš problem, nego njihov, zaključila je i dodala kako je ključna udobnost, a etiketa nije bitna.

@sophieshakeshaft

Clothes sizes don’t exists and company’s just make them up : change my mind #fyp #selflove #loveyourself #normalisenormalbodies #bodypositivity #asos

♬ Put Your Records On - Ritt Momney

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju