Mnogi će parovi ovih dana svoje veze okruniti zarukama. Mjesec ljubavi savršeno je vrijeme za postaviti jedno od najljepših pitanja, a brojni muškarci ( i neke žene) su već u potrazi za najljepšim prstenom kako bi baš na samo Valentinovo upitali drugu polovicu hoće li život provesti zajedno.

Zaruke su tema koja otvara brojna pitanja. Jedno od najčešćih koje se nameće jest – treba li ona biti intimna ili javna? Je li to grandiozni čin i predstava za široke mase ili je to emotivni i senzualni trenutak u kojemu treba uživati tek dvoje ljudi koji ulaze u brak.

Kako bismo provjerili koja im se opcija više sviđa, proveli smo malu anketu među ženama iz naše okoline i došli do baš zanimljivih rezultata. Iako se radi o ženama raznih profila, skoro su nam sve dale isti odgovor – najvažnija stvar kod zaruka jest da mi nokti budu lijepo sređeni jednom kad on postavi to pitanje.

Nebitno je dogodi li se to na Super Bowlu ili na intimnoj večeri za dvoje – samo da me ne uhvati nespremnu, s neuređenim noktima. Pa kako ćemo onda zabilježiti taj trenutak? Kad je riječ o prosidbama one većinom sa sobom nose taj element iznenađenja, a stvarno ne bih htjela da me iznenadi dok mi je gel izrastao, ili dok mi je lak pohaban, rekla nam je Sara koja iza sebe ima već nekoliko godina veze.

I ona nije jedina, mnogo mladih žena razmišlja na isti način, a sve je to dio još jednog trenda koji se istaknuo na društvenim mrežama.

Jeste li čuli za pojam nelfie, ili preciznije – nail selfie?

Radi se o trendu koji se unazad nekoliko godina proširio društvenim mrežama, a odnosi se na fotografiju svježe sređenih noktiju, sa ili bez zaručničkog prstena.

Fotografije noktiju, govori i statistika, jedne su od najpopularnijih među korisnicama društvenih mreža, a lijepo uređene nokte uvijek će svi primijetiti i pohvaliti. Mnoge će žene priznati da se osjećaju puno bolje u svojoj koži – čim su im nokti uredni i lijepo sređeni, a taj maleni detalj igra ulogu čak i kad govorimo o samopouzdanju.

Koliko vam je važno imati uređene nokte za zaruke?

glasova:

Bez obzira na to jesu li oni kratki i lakirani tek prozirnim lakom za jačanje ili izgledaju poput kakvog umjetničkog djela, lijepi nokti su danas fotogenični motiv koji odlično izgleda na društvenim mrežama i savršeni je mamac za lajkove, a posebno ako se na fotografiji vidi još i zaručnički prsten. Stoga vjerujemo da, osim zlatarni i drugih trgovina s nakitom – ovih dana punom pare rade i kozmetički saloni.

Elegantne i lijepe ideje za nokte budućih mladenki Nokti bisernog sjaja Suptilni detalji osvježit će prirodnu manikuru Nježni tonovi oni su za koje se mladenke najčešće odlučuju +3 Nokti oslikani cvjetnim motivima Deset trendova za najljepše nokte u 2024.godini Kromirani sjaj dat će posebnu notu Pastelni tonovi lako se uklapaju Naši će nokti također u novoj godini doživjeti promjene +7 Klasični crni lak na kratkim četvrtastim noktima Mogu se napraviti doma: Novi nokti svidjet će se ljubiteljicama minimalizma Nokti s efektom sapuna Nokti s efektom sapuna Nokti s efektom sapuna +6 Nokti s efektom sapuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju