Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni kako krojem tako i koloritom

Dizajnerica Diana Viljevac sezonama unatrag svojim vizualima nudi potpuno novi i minimalistički pogled na svoje kolekcije. Takav pristup osmišljen je i za nove vizuale koji najbolje dočaravaju balans njenih kreacija i estetike brenda.

Pročišćena i bazična ready to wear kolekcija sastoji se od haljina, kombinezona i kaputa koji su pojednostavljeni i krojem i koloritom. Okosnica su dizajna V-izrezi, dok je golim ramenima naglašena ženstvenost. Poseban naglasak stavljen je na struk, a haljine su „midi“ duljine što ih čine nosivim u svim prilikama i prigodama.

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj.

Svake jeseni žene su u potrazi za idealnim kaputom, upravo Diana je dizajnirala takav, topao, udoban, nosiv i ženstven. Kaput ovih hladnijih dana postaje lice našeg stila, u dvobojnim i trendi kaputima Diane Viljevac provest ćete cijelu jesen i zimu. Kaputi su napravljeni od vune i viskoze, dok su haljine i kombinezoni izrađeni od prirodnih i umjetnih vlakana.

Osnovna vizija ove kolekcije bila je ponuditi odjeću koja odgovara svim tjelesnim konstitucijama i generacijama, te da se svatko može pronaći u njoj. Često mislimo da naš stil određuje naša omiljena boja, stoga je paleta od 15 boja ponuđena klijenticama na izbor da svoju haljinu ili kombinezon u omiljenoj boji ukomponiraju u vlastiti stil.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem webshopa: www.dianaviljevac.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju