Kada ju je njen dečko Matt Smith zaprosio, Haley Smith iz Teksasa imala je 125 kilograma. Nakon što je vidjela fotografije sa zaruka, gorko je zaplakala.

"Mrzila sam kako izgledam na fotografijama sa zaruka. Kada sam ih vidjela, plakala sam kao nikada. Nisam samu sebe mogla prepoznati na tim fotografijama.

Kada ju je njen dečko Matt Smith zaprosio, Haley Smith iz Teksasa imala je 125 kilograma

Nisam ih htjela objaviti na društvenim mrežama jer me bilo sram kako izgledam i kako sam se zapustila. To je tužno jer to je bio jedan od najljepših dana u mom životu", ispričala je 24-godišnja studentica psihologije Haley Smith iz Teksasa. Dečko Matt Smith zaprosio ju je lani u srpnju i Haley je tada imala 125 kilograma.

Haley je znala da na fotografijama s vjenčanja ne želi izgledati isto i shvatila je da mora promijeniti svoj život. Plavokosa Amerikanka još je kao dijete imala problema s težinom, ali na fakultetu se počela prejedati bez kontrole. Utjehu je tražila u grickalicama, slatkišima i ugljikohidratima.

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

"Čitav život borila sam se s viškom kilograma. Kao dijete i tinejdžerka bila sam debeljuškasta, a na fakultetu sam se jako počela debljati. Jela sam kad sam bila tužna, kad mi je bilo dosadno, kad sam bila pod stresom, sretna ili kad sam željela nešto proslaviti", priznaje. Višak kilograma utjecao je i na Haleyno zdravlje, bila je stalno umorna, spora, nije mogla spavati, imala je visoki krvni tlak, žgaravicu, i gotovo svakodnevne glavobolje - i sve to s 20-ak godina.

Jela sam kad sam bila tužna, kad mi je bilo dosadno, kad sam bila pod stresom, sretna ili kad sam željela nešto proslaviti, priznala je Haley

No sve se počelo mijenjati nakon što ju je voljeni muškarac zaprosio.

"Željela sam na dan svoga vjenčanja nositi vjenčanicu koju sam izabrala jer mi se sviđa, a ne zato jer sam u njoj mogla sakriti svoje tijelo. Željela sam da mogu svima pokazati svoje fotografije s vjenčanja jer izgleda fenomenalno", otkrila je Haley. Počela je trčati triput tjedno, postepeno je krenula trčati po 5 kilometara, sve dok joj vježbanje nije postalo navika. Zatim je krenula trčati pet puta tjedno te je uvela kardio i treninge snage. Pročitajte i 3 najvažnija savjeta medicinske sestre Anite za gubitak 35 kilograma.

"Danas, nakon malo više od jedne godine otkako sam počela vježbati, vježbam svaki dan, nekad i dvaput dnevno po sat vremena. Morate krenuti po malo kako biste stvorili naviku i ohrabrili sami sebe", otkriva.

Veliku podršku u svojoj transformaciji imala je od svojeg zaručnika.

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

"Matt me volio dovoljno da me zaprosi kada sam imala najviše kilograma u životu i kada sam osjećala kao da me nitko ne može voljeti. Tako da me vidio u mojem najboljem i najgorem izdanju. Kad god sam odlučila napraviti neku promjenu u životu, on nikada nije prigovarao iako se i on morao dosta toga odreći. Uvijek mi je bio podrška i želio je isprobati sve te nove stvari sa mnom", ispričala je Haley koja se za muškarca svojih snova udala prije dva tjedna - 50 kilograma lakša nego prije godinu dana. Pogledajte i transformacije fitnes trenera iz Kutine koji mijenja ženska tijela u 3 mjeseca.

"Moja vjenčanica premašila je sva moja očekivanja. Nadala sam se da ću u vjenčanici izgledati normalno, ali zapravo sam se osjećala predivno, baš kao što se mladenka i treba osjećati", otkrila je Haley koja se trenutno sa suprugom na medenom mjesecu na Novom Zelandu gdje mladi bračni par uživa u aktivnostima kao što su pješačenje na glečeru, planinarenje, ronjenje i slično.

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

 

 

A video posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

 

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

 

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

 

 

A photo posted by Haley Smith (@haley_j_smith) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju