Kao lider i pionir u poslovanju i trgovanju certificiranim ekoproizvodima Biovega ovih dana obilježava petnaest godina prisutnosti na hrvatskom tržištu

Svojim poslovnim aktivnostima Biovega je zauzela vodeću poziciju u ovom segmentu poslovanja. Kroz asortiman od oko 1700 proizvoda iz linija hrane, prirodnih dodataka prehrani, prirodne kozmetike i sredstava za održavanje kućanstva profilirala se kao distributer, generalni zastupnik i edukator koji svakodnevno sve veći broj zainteresiranih upoznaje s certificiranim ekološkim proizvodima.

U Bioveginom su vlasništvu i veganski restoran Nova, franšizni koncept bio&bio trgovina, Studio za prirodnu njegu Orgona, odjel proizvodnje ekoloških slastica i nakladnička kuća Planetopija. Biovega je i članica nekoliko uglednih međunarodnih organizacija (ORA i IFOAM) te vlasnik ISO 9001 i HACCP certifikata.

Kao logičan nastavak aktivnosti vlasnika tvrtke, Jadranke Boban Pejić i Zlatka Pejića u okviru ustanove Makronove, Biovega je otvorila i jednu od prvih trgovina ekoloških proizvoda u Hrvatskoj. Danas se ponosi originalnim hrvatskim i uspješnim poslovnim franšiznim konceptom bio&bio trgovina razvijenim od strane stručnjaka za kojeg su osim hrvatskih zainteresirani i strani gospodarstvenici.

Sedam bio&bio trgovina te planovi za otvaranje i novih u bliskoj budućnosti pokazatelj su dosadašnjeg uspješnog poslovanja te ostvarenja i vizije tvrtke da postane vodeća u proizvodnji i distribuciji ekoloških proizvoda.

Veganski restoran Nova sve je češće okupljalište osviještenih građana u potrazi za kvalitetnim jelima. Vlastita proizvodnja ekoloških slastica još je jedan od novijih poslovnih segmenata s velikim planovima u sljedećim godinama. Svakako vrijedi spomenuti i Studio za prirodnu njegu Orgona, jedinstven po konceptu primjene isključivo certificirane prirodne kozmetike.

Makrobiotika - hrana naše budućnosti?

Svoju dugogodišnju suradnju s hrvatskim ekopoljoprivrednicima, čiji rad podržava od samog početka svoga djelovanja, Biovega je svih ovih godina kontinuirano unaprjeđivala te trenutno surađuje sa njih tridesetak iz cijele Hrvatske.

Otkupljuje čitav njihov urod te kvalitetnim i svježim ekološkim namirnicama opskrbljuje bio&bio trgovine, no i neke supermarkete. Uskoro će tržištu predstaviti i vlastitu robnu marku kao 'krunu' svog predanog višegodišnjeg rada.

Hrana koja će zaustaviti starenje

Danas je Biovega, sa stotinjak zaposlenih uspješna tvrtka koja svoju misiju Najbolje što priroda i čovjek mogu dati doista živi kroz svoje djelatnike, poslovanje i želju za unaprjeđenjem kvalitete življenja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju