Ljepota i zdravlje su usko povezani pa poboljšanje jednog donosi pozitivne pojave na drugom području. Zdravlje ovisi o kvaliteti prehrane te dodacima koje unosimo u organizam. Savjetujte se s našim stručnjacima koji će odgovoriti na vaša pitanja

Prehrambene tablice pokazuju smanjenje hranjivih tvari zbog sve manjeg udjela minerala u zemlji. Hranjive tvari se također gube u procesu prerade te transportu, skladištenju i kuhanju hrane.

S obzirom da hrani koju unosimo u organizam nedostaju svi potrebnim sastojci preporučljivo je uzimati dodatke prehrani.

Kada bi tijelo dobilo kompletan balans hranjivih sastojaka iz obroka to bi rezultiralo potrebnim vlaženjem suhe kože, svilenkastom kosom, protuupalnim djelovanjem u cijelom tijelu, ublažavanjem boli u zglobovima, jačanjem imuniteta, poboljšanjem hormonalne funkcije, dobrim raspoloženjem i pozitivnom razinom kolesterola te brojnim drugim poželjnim pojavama.

S obzirom da hrani koju unosimo u organizam nedostaju svi potrebnim sastojci preporučljivo je uzimati dodatke prehrani.
Nije se lako riješiti ovisnosti o hrani koja loše utječe na tijelo jer je odbacivanje proces tijekom kojeg se moramo obračunati sa složenim pitanjima kemijskih i emocionalnih problema sve dok oni potpuno ne nestanu.

Savjetujemo vam da odustanete od strogih pravila i vage te zaboravite na brojanje kalorija jer takve stvari bespotrebno obeshrabruju prilikom želje da tijelo dovedemo u formu.

Dopustite si neuspjeh u očekivanjima koje ste sami stvorili i neka vas vodi želja da osmislite svoj plan poboljšavanja zdravlja. Tako će i vaš uspjeh biti veći jer će rezultirati boljim izgledom i pozitivnim pomacima u vašem zdravlju.

Bez obzira s kojim se problemom borite teško je predvidjeti točno vrijeme kada ćete postići uspjeh. Najbolji put je krenuti odbacivanjem sloja po sloja problema koji su vas doveli u stanje u kojem se tijelo nalazi. Kada su u pitanju dodaci prehrani najvažniji čimbenici su kvaliteta i dosljednost.

Savjetujemo vam da odustanete od strogih pravila, brojki i vage te zaboravite na brojanje kalorija jer takve stvari bespotrebno obeshrabruju prilikom želje da tijelo dovedemo u formu.

Potrebno je odabrati dodatke u skladu s vašim zdravstvenim potebama i financijskim mogućnostima. Uz onoliko discipline koliko je potrebno da bi se nakon buđenja umili i stavili kremu na lice iz godine u godinu možete postići tjelesnu i staničnu preobrazbu.

Svaka žena ima pravo živjeti bez šminke i oklopa koji su danas nametnuti kao nešto bez čega ne možemo. Dozvolite same sebi da zablistate iznutra, a to će se u velikoj mjeri odraziti i na vaš vanjski izgled.

Kako bi pronašli pravilan put do svog cilja Zadovoljna vas poziva na savjetovanje na kojem ćete doznati sve što vas interesira o pravilnoj prehrani i dodacima. Sve je to moguće jer priroda je ta koja iscjeljuje na načine koje možemo tek naslutiti.

Šaljite vaša pitanja na zadovoljna@novatv.hr, a stručnjaci iz Nove Forme pomoći će vam svojim savjetima. Ukoliko želite besplatnu tjelesnu analizu naručite se na info@nova-forma.info.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju