Elizabeth Hurley više ne pije vino, već samo votku koja joj pomaže održati besprijekorno tijelo. Njome nije baš oduševljena, ali bolje kilogram manje nego čaša chardonneya više

Više poznata po svojoj savršenoj figuri i poslovnom duhu, nego po glumačkim ostvarenjima, glumica Elizabeth Hurley priznala je kako savršenu liniju između ostalog održava votkom.

Iz svoje prehrane izbacila je kavu i vino, i ustupila mjesto bezmirisnoj alkoholnoj tekućini.

'Ne nedostaje mi čaša vina na zabavama, jer sam je uspješno zamijenila votkom. Baš je i ne volim, ali pomiješana s mineralnom vodom i šnitom limete može proći. Možda više djeluje kao kakav lijek nego alkoholna uživancija, ali morala sam se prilagoditi' otkrila je lijepa Elizabeth.

Liz Hurley zasjenila noge Sharon Stone

Zaželi li se slatkoga Liz posegne tek za kojom kockicom organske čokolade ili žličicom sladoleda

'Prije sam pila i puno kave, ali sam čula da bi žene nakon četrdesete trebale biti pažljive se vinom i kavom. Ti su napici navodno jedan od razloga zašto se žene napuhuju u području oko trbuha' dodaje je glumica koja je pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima.

Haljina Elizabeth Hurley najbolja ikada

O održavanju svoje savršene linije Elizabeth je pričala i u prijašnjim intervjuima u kojima je otkrila da nakon rođenja sedmogodišnjeg sina Damiena u krevet često odlazi gladna. A ako se zaželi slatkoga posegne tek za kojom kockicom organske čokolade ili žličicom sladoleda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju