Mario je za vas pripremio vježbe za noge, stražnjicu, ramena i trbuh. Iskoristite prvu klupu koja vam padne pod guzu I napravite odličan trening za oblikovanje nogu i stražnjice. Vježbe izvodite 10 puta, jednu za drugom bez pauze. Napravite 3 kruga, a između krugova odmorite 2 minute. Uz smiješak na licu, naravno!


1. vježba – oblikovanje nogu i stražnjice

- stanite pored klupe i napravite 10 nakoraka svakom nogom na klupu. Pazite da stajete punom petom i da su vam leđa ravna.


2. vježba – oblikovanje nogu i stražnjice

- postavite dlanove na zatiljak i zategnete laktove nazad te napravite 10 iskoraka svakom nogom prema naprijed. Koljena podizati visoko i paziti da ne prelaze prste kad se spustite u čučanj (težište dominantno na peti). Leđa ravna, a trbuh stisnuti (kao da se spremate primiti udarac u njega).

3. vježba – oblikovanje ruku i ramenog pojasa

- stanete pored klupe(stola), postavite dlanove malo šire od širine ramena I napravite 10 sklekova. Biti potpuno ravni – stisnutoga trbuha – tijekom izvođenja vježbe.


4. vježba – oblikovanje nogu i guze

- jednu nogu postavite naprijed, drugu nazad, rukom se pridržavajte za klupu. Napravite 10 ispadnih čučnjeva, pa promijenite noge. Pazite da koljeno prednje noge ne prelazi prste (težište na peti) I da su vam leđa ravna(okomita na pod).

5. vježba – oblikovanje nogu i guze

- stanite malo šire od širine kukova pored klupe I pridržavajte se rukama za nju. Napravite 10 čučnjeva. Pazite da koljena ne prelaze prste (težište na petama) I da su vam leđa ravna I zategnuta.


6. vježba – oblikovanje trbušnih mišića

- sjednite na klupu, postavite dlanove iza sebe I noge postavite u zrak (po kutem od 45 stupnjeva u odnosu na klupu). Napravite 10 privlačenja koljena na prsa. Pazite da zdjelicu ne izvijate tijekom izvođenja vježbe.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju