Masaža, anticelulitne kreme, vakuum, limfna drenaža... u usporedbi s najnovijim metodama, sve navedeno čini se kao puka tradicija. Provjerite najčudnije metode u borbi protiv ženskog neprijatelja broj jedan

Anticelulitne gaćice

Na tržištu u Velikoj Britaniji upravo su se pojavile anticelulitne hlačice 'Scala Bio-Fir'. One stoje oko 250 kuna, a napravljene su od kristala koje se u dodiru s tijelom zagrijavaju.

Tako zagrijane ubrzavaju cirkulaciju u bedrima, na stražnjici i trbuhu, a potom masne stanice pretvaraju u tekućinu koja se izlučuje iz tijela.

VacuStep

To je u principu aparata s gumenom mini suknjom koju omotate oko bedara. Do struka uđete u aparat, priključite se i pričekate dok se ne stvori vakuum oko vaših donjih ekstremiteta što će vas osloboditi viška vode.

Navodno je učinkovit kao i pola sata svakodnevnog stepanja.

VelaSmooth

Riječ je o aparatu kojim kombinira frekvenciju, infracrvene zrake, vakuum i valjkastu masažu te reducira masne nakupine. Tretmani na ovom aparatu su navodno jako skupi.

Anticelulitni bicikl

Izgleda kao svemirska letjelica, a kada sjednete u njega, jednostavno vrtite pedale, baš kao i na običnom biciklu.

Dok vrtite infracrvene zrake prodiru u vašu kožu, omekšavaju kožu i rješavaju vas celulita. Prvi se rezultati vide nakon mjesec i pol dana.

Endermologie tretman ili ronilačko odijelo

Uskočite u odijelo koje nalikuje ronilačkom i legnete na stol za masažu. Potom vas maser masira, valja i usisava, a poanta je u tome da se odstrane svi toksini koji potiču celulit.

Čudotvorne FIT japanke

Izgledaju obično, jako su udobne, no u sebi imaju malu napravu koja dok hodate, vaše mišiće tjera na rad.

Cell-Smooth

Riječ je o naizgled običnom štapiću koji ultrazvučnim valovima djeluje na masne naslage koje polako nestaju.

Vruće hlačice koje otapaju celulit!

Folija

Folija je dobro poznata stvar. Uzmite jednostavnu prozirnu foliju za domaćinstvo, umotajte se i radite uobičajene poslove. Koga briga što šuškate dok sve to radite.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju