Ana's Sensual fitness i fotograf Tomislav Dolenec snimili su kalendar za 2010. godinu čiji prihod je namijenjen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke

Zajedno sa svojim timom Ana je na nekoliko dana dvoranu zamijenila fotografskim setom te je u suradnji s renomiranim hrvatskim fotografom Tomislavom Dolenecom nastao 'Ana's Sensual fitness kalendar za 2010. godinu'.

Sav prihod od prodaje kalendara u prosincu će biti uručen udruzi žena oboljelih i liječenih od raka dojke, njihovih obitelji i prijatelja 'Sve za nju!'.

Video: S faktor, idealan za oblikovanje tijela

Prevencijom spriječite rak dojke

Ana's Sensual tim već tradicionalno nastoji humanitarnim akcijama pomoći ženama kojima je pomoć najpotrebnija, a ove su godine odlučili ovakvom akcijom podržati aktivnosti upravo udruge 'Sve za nju' koja se bavi radom na podizanju svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka dojke te brojne oblike pomoći koja je neophodne svakoj ženi od trenutka dijagnoze raka dojke, operacije, u razdoblju terapijskih tretmana, pa sve do konačne potpune rehabilitacije.

Broj novooboljelih i umrlih žena od raka dojke u Hrvatskoj još uvijek je nažalost u porastu. Naime, prema posljednjim podacima, u našoj je zemlji broj godišnje oboljelih žena oko 2300.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju