'Niste zadovoljne? Imate celulit na guzi? Ne stignete vježbati? Onda ste mišem kliknuli na pravo mjesto. Nema više izlika, vrijeme je za Fit & Fun', kaže Mario Valentić koji je za vas pripremio seriju vježbi pomoću kojih ćete tijelo dovesti u top formu. Sve što trebate je miš, klik i sasvim malo truda. Za sve ostalo tu je Mario!


Na stranici Zadovoljne, od ovoga petka očekuje vas prva u nizu vježbi koje je za vas osmislio Mario Valentić.

Iz tjedna u tjedan Mario će vam u rubrici Fit & Fun predstaviti od 6 do 8 zanimljivih vježbi, kojima ćete ne samo poboljšavati svoje zdravlje, već, ako budete slušali Marija, i oblikovati vaše tijelo,a pritom se i odlično zabaviti.

Vježbajući sa mnom imat ćete zdrav i pozitivan duh. Lako ćete preskakati sve životne prepreke!


Prema zapovijedi strogog, ali pravednog Marija, nema više mjesta za izlike poput: 'ne stignem vježbati, radim po cijele dane, ili 'prvo moram svojim klipanima pomoći oko zadaće“, ili 'imam 3 kolegija, onda dva sastanka, ne stignem ručati, poslije toga žurim u Opatiju na sastanak, a onda se žurno vraćam jer trgovina u kojoj sam vidjela nove cipele radi do 19h'.

- Naša je destinacija, kaže Mario, 'biti zadovoljna i u formi“, uživati u svom tijelu i pozitivnim duhom zračiti prema okolini. Latinska poslovica kaže: 'Mens sana in corpore sano!'. Vježbajući sa mnom imat ćete zdrav i pozitivan duh pomoću kojeg ćete, poput olimpijskog atletičara, preskakati sve životne prepreke.

U petak počinjemo s prvom vježbom! Budite zadovoljne!


Njegov se životni svjetonazor doista može opisati 'u zdravom tijelu, zdrav duh' ili još preciznije – zdrava prehrana i tjelovježba.

Ima samo 28 godina,a iza njega su dvije godine treniranja karatea, 12 godina hrvanja (grčko-rimski stil), bio je kadetski, juniorski i seniorski viceprvak Hrvatske i državni reprezentativac u hrvanju…

Uz to, Mario Valentić, profesor kineziologije koji je diplomirao na temu 'Fizička priprema sportaša', redoviti je član Udruge kondicijskih trenera Hrvatske, instruktor Basic and Intermeniate mat pilatesa, prezenter na domaćim pilates & aerobic konvencijama, već pet godina radi kao instruktor pilatesa…

Dovoljno?


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju