Muškarci, za razliku od žena, nemaju puno erogenih zona. No na njegovom tijelu postoje čarobne točke strasti, a niti jedan se ne nalazi ispod razine struka. Doznajte gdje je muška 'točka vrenja' koju možete aktivirati poljupcem, dodirom i grickanjem

 Osim bradavice, pupka, prepona i, naravno muškog ponosa, na tijelu muškarca postoje točke koje mogu izazvati erupciju strasti.

Riječ je o njegovom vratu koji skriva najjače erogene zone i koji, ako se dotakne, poljubi ili pak gricne na pravi način muškarca može u trenu uzbuditi.

Muški vrat skriva najjače erogene zone koje ga, ako se dotaknu, poljube ili pak gricnu na pravi način mogu u trenu uzbuditi



1. Za poljupce

Želite li isprobati najstariji trik koji doista pali, 'napadnite' njegov vrat. Nakon poljupca u usne skrenite pogled i krenite prema vratu, točnije području ispod uha.

Poljupci na ovom djelu vrlo su strastveni i zavodljivi te se smatraju najmoćnijom erogenom zonom. Poigrajte se s poljupcima i priuštite mu užitak koji podiže granice.

2. Za dodire

Vrhovi jagodica koji polako prelaze preko tijela ženama predstavlja pravi užitak. No, isti efekt imaju i na muškarcu, posebno da djelu vrata. Želite li isprobati ovaj trik upotrijebite maštu i lagano krenite u akciju.

Kada zagrlite muškarca i krenete s poljupcima, vršcima prstiju polako pređite po sredini njegovog vrata i to od zatiljka prema dolje. Ovaj nježan dodir vrlo je moćan, posebno ako se kombinira s prvo točkom.

3. Za grickanje

Nježno grickanje vrlo je strastven čin koji, u žaru seksualnog odnosa spontano ili ciljano koriste mnogi. No nježni ugrizi čine čuda na vratu muškarca i zato isprobajte ovu staru dobru tehniku uzburkavanja strasti.

Krenite s točkom 2., potom pređite na točku 1., a za veliko finale iskoristite zubiće. Završetak vrata i dio ramena nježno uhvatite zubima te primit kožu te toliko da n to osjeti. Užitak koji pruža ovaj na oko beznačajan trik za muškarca je neopisiv.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju