Dior ima novi puder Forever koji ovaj put dolazi u dvije različite teksture matte & glow, a svaka od njih dolazi u 34 različite nijanse. Na hrvatskom tržištu naći će se po 18 nijansi od svake vrste, a cijena pudera u čiju se kvalitetu kunu mnoge žene bit će 391 kunu.

Kakav god odnos žena imala sa svojim make-upom, svaka želi imati savršen, uzvišen ten pomoću podloge koju koristi, objasnio je Peter Philips, kreativni direktor u Dioru.

Puder Dior Forever već godinama ima ikonski status među mnogim ženama zahvaljujući svojoj neprimjetnoj, a dugotrajnoj formuli. Danas ovaj puder ženama nudi 24-satno trajanje uz osjećaj ugode na koži, a žene će se, ovisno o stilu, raspoloženju i dobu dana odlučivati između mat i glow verzije.

Zahvaljujući širokoj paleti nijansi u kojima ovaj puder dolazi, žene svih nijansi kože, od onih najsvjetlijih do najtamnijih, pronaći će idealnu boju za sebe.

Puder Forever dolazi u dvije različite teksture Puder Forever dolazi u dvije različite teksture (Foto: Dior)

Peter Philips objasnio je da je Dior s ovim puderom ušao u novu eru i ženama omogućio da se s podlogom igraju na isti način kao što se igraju s ruževima.

Puderi Forever i Forever skin glow ne samo da uljepšavaju ten nego i iz dana u dan poboljšavaju njegovu kvalitetu zahvaljujući pomno biranim sastojcima za kožu. Između ostalog, tu je ekstrakt maćuhice koji pojačava hidrataciju i osigurava uravnoteženu cirkulaciju vode u koži što znači da je od jutra do večeri koža zaštićena od suhoće.

Na kraju, ali nikako ne i najmanje bitno, u Dior laboratorijima su usavršili već kultnu Dior Forever formulu u koju su uključili nova strukturna sredstva.

Svaka tekstura dolazi u 34 nijanse Svaka tekstura dolazi u 34 nijanse (Foto: Dior)

Prvo je hidrofilno i omogućava savršeno prianjanje pudera na kožu i elastičnost. Drugo sprječava da podlogu destabiliziraju toplina i vlažnost. Ona, dakle, u svim uvjetima ostaje savršeno na svom mjestu.

Pogledajte i hidratantnu kremu od 58 kuna koja je mnogim ženama otkriće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju